DigiCert koopt DNS Made Easy voor dns-services

Dit artikel delen:

DigiCert heeft voor een onbekend bedrag DNS Made Easy overgenomen. Met de overname breidt DigiCert zijn ‘digital trust’-portfolio uit met beheerde dns-services (domain name system) en gelieerde merken, waaronder Constellix. Deze dns-services zijn wereldwijd beschikbaar en bieden snelle responsetijden. DigiCert wordt ondersteund door investeerders Clearlake Capital, Crosspoint Capital en TA Associates.

Door de overnamen beschikken DigiCert en zijn partners over het beheer van de levenscyclus van certificaten, met een efficiëntere validatie van de domeincontrole, een geïntegreerde dns- en certificaatervaring en vereenvoudigde dns-configuratie. Verder verbetert de combinatie van beide bedrijven volgens DigitCert de veiligheid van certificaatvalidatie en maakt het de automatisering van toekomstige validaties mogelijk. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor geautomatiseerd lifecyclemanagement van certificaten.

DNS Made Easy biedt wereldwijd beheerde dns-services aan met een snelle responstijd, optimalisatie van internetverkeer, netwerkmonitoring voor bedrijven en andere geavanceerde dns- en cdn-beheerfuncties. De oplossingen van DNS Made Easy zijn gebaseerd op een netwerk dat ruim 38 miljard aanvragen per dag verwerkt en diensten levert aan digitale merken zoals Twilio, Palo Alto Networks en Under Armour.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-13T11:58:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.