Proximus biedt zakelijke klant extra bescherming

Zimperium Zips als optie beschikbaar

Dit artikel delen:

Proximus gaat in zee met Zimperium bij de bescherming van zakelijke klanten tegen toenemende mobiele aanvallen. België’s grootste digitale dienstverlener biedt Zimperium Zips voortaan als optie bij zijn mobiele abonnementen aan.

‘De toenemende dreiging van cyberaanvallen is een grote zorg voor onze klanten’, vertelt Alex Lorette, VP Enterprise Solutions & Platforms bij Proximus. In opmars zijn dreigingen die zich specifiek op mobieltjes richten, zoals sms-phishing, social media phishing en mobiele malware waaronder Flubot en Pegasus. Volgens Lorette ontbrak het tot nog toe aan een vertrouwde methode om zich tegen deze groeiende reeks aanvallen te beschermen.

Uit onderzoek van Google blijkt dat het aantal onbekende kwetsbaarheden (zero-days) tegen mobiele apparaten in 2021 groter was dan in de voorgaande vijf jaar samen. Het totale aantal exploits gericht op mobiele apparaten groeide met een factor zes. Als percentage van alle exploits was sprake van een verdrievoudiging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T12:22:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.