Logit One in handen van Transporeon

Het van oorsprong Duitse Transporeon heeft het Belgische Logit One overgenomen. Transporeon maakt een platform waarmee bedrijven logistieke stromen kunnen traceren. Met de overname van Logit One wordt daar nu zeevracht aan toegevoegd.

Logit One werd opgericht in 2013 en heeft kantoren in Geel (België) en Hyderabad (India). Het bedrijf telt zo’n vijftig medewerkers.

Transporeon heeft zijn hoofdkantoor in Ulm, Duitsland, en zeven regionale kantoren in Europa, Rusland, Azië en de VS met meer dan 1.200 werknemers.

De integratie van Logit One in Europa's grootste netwerk van verladers en vervoerders zal belangrijke schaaleffecten genereren, zo hoopt Transporeon. Bedrijven krijgen zo een geïntegreerd zicht op hun goederenstromen en meer transparantie dan wanneer ze aparte oplossingen voor elke vervoerswijze inschakelen. Logit One wordt gekoppeld aan het Transporeon Sixfold-platform, dat dagelijks meer dan een half miljard euro aan goederen in realtime volgt voor klanten in meer dan veertig landen met 25 talen.

‘De uitbreiding van ons visibility-aanbod naar zeevracht is de logische volgende stap’, zegt Transporeon-ceo Stephan Sieber. ‘Het toont onze voortdurende toewijding aan het combineren van zichtbaar en transport-executie. Dit zal onze klanten in staat stellen hun activiteiten voortdurend te verbeteren en een geheel nieuw innovatiepotentieel voor ons allemaal te openen.’

Transporeon biedt op zijn platform niet enkel tracking-mogelijkheden, maar koppelt daar ook diensten aan als marktinformatie, inkoop van vracht, planning en executie, bewijs van levering en vrachtaudit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-10T10:18:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.