Managed hosting door True

Vier Belgische start-ups stijden om logistieke prijs

 

Beker

Fleet Europe reikt dit jaar voor het eerst de Smart Mobility Start-up Award uit. De organisatie maakt de tien Europese finalisten bekend. Er zijn vier producten van Belgische start-ups. De prijs wordt op 16 november uitgereikt tijdens de ‘Fleet Europe Awards Ceremony’ in Barcelona.

Fleet Europe reikt jaarlijks prijzen uit in de logistieke sector. Dit jaar is de categorie ‘Smart Mobility Start-up’ toegevoegd. Uit ruim twintig kandidaten heeft de organisatie nu tien finalisten geselecteerd. Hiervan zijn vier producten van Belgische start-ups. Het betreft de vlootbeheer-oplossingen van FleetMaster en Freeedrive, het ‘Fines Management Services’-platform van Renta Solutions en de aangifte-app bij auto-ongevallen van Assisto.

Andere genomineerden zijn Vlootanalist Weproov (Frankrijk), autodeelplatform Qwekee van Smartway Europe (Engeland/Amerika), carpoolplatform Spiri (Denenmarken), Fleetbutler platform van Tamyca (Duitsland), parkeerplekverhuurplatform Ampido (Duitsland), vlootoplossing FleetMaster en logistiek beheerder ElectricFeel (Zwitserland).

Fleet Europe maakt de winnaar op 16 november bekend tijdens de ‘Fleet Europe Awards Ceremony’ in Barcelona.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5874740). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.