Vier Belgische start-ups stijden om logistieke prijs

Dit artikel delen:
Winnaar

Fleet Europe reikt dit jaar voor het eerst de Smart Mobility Start-up Award uit. De organisatie maakt de tien Europese finalisten bekend. Er zijn vier producten van Belgische start-ups. De prijs wordt op 16 november uitgereikt tijdens de ‘Fleet Europe Awards Ceremony’ in Barcelona.

Fleet Europe reikt jaarlijks prijzen uit in de logistieke sector. Dit jaar is de categorie ‘Smart Mobility Start-up’ toegevoegd. Uit ruim twintig kandidaten heeft de organisatie nu tien finalisten geselecteerd. Hiervan zijn vier producten van Belgische start-ups. Het betreft de vlootbeheer-oplossingen van FleetMaster en Freeedrive, het ‘Fines Management Services’-platform van Renta Solutions en de aangifte-app bij auto-ongevallen van Assisto.

Andere genomineerden zijn Vlootanalist Weproov (Frankrijk), autodeelplatform Qwekee van Smartway Europe (Engeland/Amerika), carpoolplatform Spiri (Denenmarken), Fleetbutler platform van Tamyca (Duitsland), parkeerplekverhuurplatform Ampido (Duitsland), vlootoplossing FleetMaster en logistiek beheerder ElectricFeel (Zwitserland).

Fleet Europe maakt de winnaar op 16 november bekend tijdens de ‘Fleet Europe Awards Ceremony’ in Barcelona.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-10T08:38:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.