EMAsphere haalt 2 miljoen euro op

Dit artikel delen:

De Belgische start-up EMAsphere haalt twee miljoen euro kapitaal op voor de verdere ontwikkeling van zijn boordtabellensoftware. De ambitie van het bedrijf is duidelijk: uitgroeien tot de leidinggevende speler op de markt van sturings- en beheersinstrumenten voor kmo’s.

Met hun software biedt EMAsphere bedrijfsleiders online boordtabellen voor de opvolging van de financiële en operationele indicatoren die essentieel zijn bij het nemen van beslissingen. De bedrijfseigen en sector gebonden gegevens worden automatisch gegenereerd door verschillende bronnen, waaronder het boekhoudsysteem. De verwerking van deze gegevens resulteert uiteindelijk in een duidelijke, snelle en interactieve weergave van de huidige en toekomstige kpi’s en gezondheidsindicatoren.

Verschillende privé-investeerders voorzien in het bijkomende kapitaal. Met het kapitaal wil het bedrijf in de loop van het jaar het distributienetwerk verder uitbreiden en samenwerkingsverbanden opzetten in België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland en Frankrijk. Tegen 2020 wil het bedrijf zich profileren als één van de belangrijkste spelers en meer dan tienduizend klanten bedienen met het platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-01T11:58:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.