Start-up Threeandmore haalt één miljoen op

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

De Antwerpse start-up Threeandmore haalt via verschillende investeringsrondes één miljoen euro aan kapitaal op. Investeerders zijn de oprichters van de start-up en Pamica, het investeringsbedrijf van Michel Akkermans. Akkermans treedt ook toe tot de raad van bestuur van de start-up. Threeandmore gebruikt de investering voor productontwikkeling en de verdere wereldwijde uitbouw.

Threeandmore biedt via een platform alle functies om een community te bouwen, beheren of eraan deel te nemen. Er zijn modules voor ledenbeheer, sociale berichtgeving, het organiseren en opvolgen van activiteiten en het uitwisselen van documenten. Dit met het doel om de communicatie tussen en met de leden te verbeteren. Het platform is geschikt voor verenigingen, clubs informele vriendengroepen of amateurverenigingen.

Precies één jaar na de ontwikkeling van het prototype, lanceerde Threeandmore op 8 april het platform. Na deze lancering heeft het platform ruim vijfhonderdduizend geregistreerde gebruikers. De start-up is nu actief in België en de Verenigde Staten, maar wil een verdere internationale groei realiseren. Hiervoor heeft het meerdere investeringsrondes georganiseerd. In totaal is één miljoen euro opgehaald. De oprichters van Threeandmore en Pamica, het investeringsbedrijf van Michel Akkermans, hebben bijgedragen aan dit kapitaal. Ook wordt het geld ingezet voor de productontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-11T10:23:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.