VicThorious op zoek naar 1,5 miljoen

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

Deze week werd in de Corda Campus te Hassel VicThorious gelanceerd. Dit platform staat ontwikkelaars van apps bij om er een commercieel succes van te maken. Het platform waar de co-founders een wereldpotentieel in zien, is op zoek naar 1,5 miljoen euro om de ambities waar te maken.

VicThorious ondersteunt heel concreet ontwikkelaars om hun webtoepassingen te creëren, te testen, aan te passen, te activeren en te schalen. Het platform waarborgt hierbij de performantie, de schaalbaarheid, de redundantie en de dataveiligheid. Waar ook ter wereld, en onafhankelijk van het aantal gebruikers. De volledige levenscyclus van de app wordt ondersteund, zonder dat het bedrijf moet investeren in personeel of infrastructuur.

 VicThorious gaat de komende maanden op pad, onder meer naar de VS, om groeikapitaal op te halen. De start-up heeft nood aan 1,5 miljoen euro om grote stappen vooruit te zetten. Eerder stopten de founders, samen met een Business Angel al 550.000 euro in het bedrijf en ook was er een toelage van VLAIO voor 220.000 euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-18T11:32:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.