Silverfin strikt Deloitte

Dit artikel delen:

De Belgische scale-up Silverfin, actief met een online platform waarop boekhouders met verschillende soorten boekhoudsoftware kunnen connecteren, wist financiële dienstverlener Deloitte als klant te strikken. Vanaf september 2016 gebruikt Deloitte Silverfin voor rapportering, opvolging van de werkdossiers én periodieke afsluitingen.

Deloitte-klanten werken met verschillende boekhoud-pakketten. Silverfin helpt de accountants van Deloitte om al die verschillende klantensoftware binnen éénzelfde platform te beheren. Nikolaas Tahon, managing partner van Deloitte Accountancy: 'Dit betekent dat Silverfin een impact heeft op de hele workflow in alle Deloitte Accountancy-kantoren in België. De software wordt een sleuteltool voor ons. Het maakt integraal deel uit van het accountancy-framework.'

Duizenden bedrijven en honderden accountants kunnen dus vanaf dit najaar met de Connected Accounting-oplossing van Silverfin aan de slag gaan. De meer dan vijfduizend bedrijven die een beroep doen op Deloitte voor hun accountancy en tax compliance krijgen binnenkort realtime inzicht in hun cijfers en gerichte, datagedreven adviezen.

Voor de 350 accountants van Deloitte betekent Silverfin een ééngemaakte, overzichtelijke applicatie. Daarmee kunnen ze linken en syncen met boekhoudpakketten, gegevens vlotter verwerken, de bedrijfsgezondheid van hun klanten monitoren, en via ‘drag & drop’ flexibele rapporten maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-27T08:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.