Incubator Watt Factory wedt op slimme steden

Dit artikel delen:
werkplek

Gent is opnieuw een incubator rijker: Watt Factory. De ondernemerscommunity wil vooral bedrijven aantrekken die zich met smart cities bezighouden en die oplossingen hebben voor de klimaatverandering.

Watt Factory is een initiatief van Jonas Dhaenens (ceo Combell), Nicolas Béarelle (ceo Re-Vive), Walter Mastelinck (ex-Transics), vastgoedondernemer Alex De Witte en serial entrepreneur Stephan Bostoen. De incubator zal twaalf start-ups selecteren die aan een programma van zes maanden zullen kunnen meedoen met binnen- en buitenlandse experts. Geïnteresseerde bedrijven kunnen daarvoor tot 13 maart 2017 een dossier indienen.   

Het is de bedoeling dat de geselecteerde kandidaten mekaar inspireren en versterken en een sterke community vormen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan het opbouwen van een internationaal netwerk.  

Watt Factory wordt mee gedragen door het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen, de Universiteit Gent, Vlerick Business School en de stad Gent. Ook consultant EY en het advocatenkantoor Cresco steunen het initiatief. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-16T10:32:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.