Managed hosting door True

Small Teaser sluit eerste kapitaalronde af

 

Groeikapitaal

De Hasseltse startup Small Teaser heeft 800.000 euro opgehaald, zo meldt MadeInLimburg. De startup wil met het geld meer gebruikers aantrekken en zichzelf op de Amerikaanse markt gooien.

Small Teaser is een platform dat een verdienmodel biedt voor bloggers. Ze kunnen er hun eigen digitale publicaties op lanceren of meeschrijven aan een bestaande blog. De gegenereerde advertentie-inkomsten worden met de auteurs gedeeld.

Het bedrijf werd twee jaar geleden opgericht door Stijn en Ruth Janssens en is onlangs nog verkozen tot ‘Startup van het Jaar’ door Startups.be. Met het geld willen de oprichters meer aan marketing en ontwikkeling doen. Er zijn daarnaast ook plannen om het platform in de V.S. te lanceren.

Het vers kapitaal voor Small Teaser komt van Belgische investeerders, het investeringsfonds The Co- Foundry brengt samen met business angels Frank Bekkers, Koen Desmedt (ex-Mobile Vikings) en Bart Claeys de nodige nieuwe middelen in. LRM en Imec.istart stapten vorig jaar al in het bedrijf in.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6063106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.