Cloud Communications haalt één miljoen euro op

Dit artikel delen:
Financiering finance geld

De Antwerpse VoIP-startup Cloud Communications versterkt zijn kapitaal met één miljoen euro en geeft de investeerders een zitje in zijn raad van bestuur. En die brengen ‘tonnen ervaring in smart money’ mee.

De investering wordt gedragen door Patrick Van Roey (BAN Vlaanderen), Nico Weymaere (voormalig technisch directeur en bestuurslid bij Telenet) en Jan Geets (ex-commercieel directeur bij Isabel). Zij nemen meteen ook plaats in de raad van bestuur van het bedrijf en moeten een belangrijke bijdrage leveren aan de strategische groei van het in 2014 opgerichte Cloud Communications. Die naam zal trouwens ook veranderd worden in het meer generieke Cloud Group en de bvba-vennootschapsvorm wordt omgeturnd tot een nv (naamloze vennootschap).

Het miljoen euro moet in de eerste plaats dienen om het personeelsbestand uit te breiden en om te investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten. Het huidige telefonieplatform zal ook met nieuwe features voorzien worden.

‘De in eigen huis gebouwde cloud telefooncentrales, bieden meer dan enkel een belangrijk financieel voordeel voor onze klanten’, zegt verkoopdirecteur Mike Mol. ‘We bieden tevens een complete telefonieoplossing aan die de communicatie, interne werking en organisatie van de klant toekomstgericht optimaliseert. Daar waar de meeste sectorgenoten resellers zijn, hebben wij het product in eigen beheer en zo dus ook alle expertise.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-31T11:08:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.