Manual.to krijgt half miljoen dollar van Microsoft

Dit artikel delen:
Start-ups

De Gentse start-up Manual.to is geselecteerd voor het acceleratorprogramma van Microsoft. Het bedrijf krijgt van de Amerikaanse reus voor een half miljoen dollar aan faciliteiten en toegang tot een netwerk van mentors en potentiële investeerder. Dat meldt De Tijd.

Manual.to is een bedrijf dat voor grote ondernemingen als Proximus, ISS en Siemens meertalige handleidingen en stappenplannen online zet. Die handleidingen kunnen ze via drag en drop zelf samenstellen.

Manual.to is nu opgenomen in het Accelator Program van Microsoft, een wereldwijd programma voor beloftevolle start-ups. Het bedrijf krijgt ondersteuning en coaching en voor vijfhonderdduizend dollar aan software en cloud-diensten. Daarnaast mag het ook vier maanden gratis gaan werken vanuit het Microsoft-kantoor in Londen.

'Het is een snelcursus die ons klaarstoomt om wereldwijd uit te rollen. Bovendien zijn Microsofts klanten ook onze klanten, zonder in elkaars vaarwater te zitten’, zo citeert De Tijd ceo Jorim Rademaker.

Vorig jaar selecteerde Microsoft ook al twee Vlaamse start-ups voor het Accelerator Program. Dat waren toen Appiness uit Aalst en CoScale uit Gent. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-13T08:08:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.