Managed hosting door True

Dronespecialist Unifly trekt naar Scandinavië

 

Ronni Winkler Østergaard Unifly Denemarken

De Antwerpse startup Unifly heeft een kantoor geopend in Kopenhagen, Denemarken. Ronni Winkel Østergaard gaat de nieuwe divisie leiden.

Unifly, een spin-off van VITO, maakt software die er voor zorgt dat drones en gewone vliegtuigen veilig het luchtruim met elkaar kunnen delen.

Østergaard heeft bijna twintig jaar ervaring als luchtverkeersleider en is drone-expert. De laatste drie jaar werkte hij als drone program manager voor Naviair. Hij was ook betrokken bij Europese onderzoeksgroepen als SESAR en SESAR 2020 die de nieuwe generaties luchtgeleidingssystemen helpen klaarstomen.

‘Drones bieden een enorm potentieel voor economische groei en innovatie, nieuwe zakenmodellen en nieuwe diensten voor burgers’, zegt Østergaard. ‘Maar de infrastructuur moet er staan om drones de kans te geven een disruptieve technologie te worden die die wereld positief verandert. Dat is wat Unifly te bieden heeft en ik ben blij daar deel van uit te mogen maken.”

Het nieuwe kantoor van Unifly is gevestigd in SingularityU, een innovatie-hub in het hart van Copenhagen Science City.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6201585). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×