Managed hosting door True

Beeple trekt de Amerikaanse markt op

 

België en Verenigde Staten

De Antwerpse startup Beeple heeft een business development manager gevonden die de Amerikaanse markt moet klaarstomen voor de producten van het bedrijf. Het kon de nieuweling in dienst nemen dankzij een beurs van het Prins Albert Fonds.

Koen Vandepaer. Zo heet de nieuwe vicepresident global operations van de Amerikaanse vestiging van Beeple. Vandepaer is een van de twintig high potentials die van het Prins Albert Fonds (PAF) een beurs kregen om voor een Belgisch bedrijf een project in het buitenland uit te werken. En dat werd in zijn geval dus Beeple. Vandepaer gaat nu voor twaalf maanden de verkoop van de Beeple-tools in de VS in goede banen leiden.

‘Mede dankzij het PAF krijgen we de gelegenheid om tegen een beperkte investering een beroep te doen op een jonge, enthousiaste en getalenteerde kandidaat die onze sales-droom verder kan uitbouwen in de VS’, vertelt Karel Rabaut, managing director en co-founder van Beeple.

Het PAF stelt beurzen ter beschikking aan jonge Belgische professionals die ervaring willen opdoen in het buitenland. De nadruk ligt hierbij op businessontwikkeling buiten West-Europa. Samen met de Adecco Group, een belangrijke aandeelhouder van het bedrijf, lanceerde Beeple eerder dit jaar het product in de VS.

‘De grote uitdaging was niet zozeer kapitaal aan te trekken voor onze verdere buitenlandse expansie, maar wel om geschikt talent te vinden om onze aanwezigheid in de VS te versterken. Daaraan kan het PAF dus een mooie bijdrage leveren. Die twaalf maanden stage zijn een goede test om ons potentieel in de VS uit te bouwen en om te weten of we de juiste kandidaat in huis hebben. Voor hem zelf is het een uitstekende leerschool en onbetaalbare levenservaring’, zegt Rabaut.

Uitzendkrachten

Beeple werd opgericht in 2015 en is ondertussen in acht landen actief. Het maakt een cloudplatform voor het beheer van uitzendkrachten met flexibele uren, lonen en contracten. Met de online-tool kunnen grote bedrijven, kmo’s en non-profitorganisaties eenvoudig medewerkers rekruteren en inplannen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6205551). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.