Proximus participeert in Co.Station

Dit artikel delen:
Proximus

Startup- en scale-up-incubator Co.Station heeft een nieuwe aandeelhouder. Naast BNP Paribas Fortis, SD Worx en USG participeert nu ook operator Proximus in het bedrijf.

Proximus en Co.Station zijn geen onbekenden voor mekaar, want ze werken al sinds september 2016 samen. Proximus koos daarbij voor ‘open innovation’: samenwerken met externe partijen om samen nieuwe producten via co-creatie, het delen van resources en het opstarten van nieuwe ecosystemen. ‘In zijn nieuwe rol van aandeelhouder versterkt Proximus zijn engagementen ten opzichte van Co.Station en bouwt het steviger bruggen naar de gemeenschap van digitale startups en scale-ups’, klinkt het in een persbericht.

'Proximus wil optreden als katalysator die het ondernemerschap stimuleert en nieuwe digitale bedrijven in België helpt innoveren en groeien’, zegt ceo Dominique Leroy van Proximus. ‘Als medeoprichter van Co.Station Gent werd ons direct duidelijk dat we dezelfde waarden en ambities koesteren. Aandeelhouder worden was de logische volgende stap.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-22T09:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.