Managed hosting door True

Nanopixel neemt Pow 3D Design over

 

Virtual reality

Het Roeselaarse Nanopixel, specialist in 3D-visuals en virtual reality, heeft Pow 3D Design uit Zele overgenomen. Het wil de expertise van Pow vooral gaat inzetten voor communicatie rond vastgoed.

Pow 3D Design Studio helpt - net als Nanopixel - al verscheidene jaren architecten, ontwikkelaars en andere spelers in de immobiliënsector met het ontwikkelen van 3D-visualisaties, vr-ervaringen en andere visuele tools. In het klantenbestand van Pow 3D zitten vooral vastgoedontwikkelaars en bouwbedrijven.

Nanopixel zit ongeveer in dezelfde branche, maar heeft een wat ruimere scope: het ontwikkelt high-end, fotorealistische vr-ervaringen op maat van klanten over diverse sectoren heen. Voor Renson, een fabrikant van zonneweringen en ventilatie-oplossingen ontwikkelde het dit jaar bijvoorbeeld een virtuele showroom voor dealers en klanten.

‘Met de overname van Pow 3D halen we niet alleen een aantrekkelijk klantenportfolio en een gevestigde merknaam in huis, we krijgen er ook uitstekende technische en commerciële expertise bij én een sterkere aanwezigheid in regio’s als Antwerpen, Limburg en het oosten van Vlaams-Brabant’, zegt Dietrich De Blander, de ceo van Nanopixel. ‘Bovendien is ons aanbod nu nog vollediger en kunnen we de bestaande klanten van beide bedrijven met nieuwe producten en diensten ondersteunen.’

Nanopixel is naar eigen zeggen aan een sterk groeiparcours bezig. Op minder dan een jaar tijd verdrievoudigde het aantal werknemers van het bedrijf van veertien naar 42. Nog voor het einde van het jaar moeten dat er vijftig worden. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6212215). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.