Zoekmachine Skepp ontvangt twee miljoen euro

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Skepp, een zoekmachine voor kantoorruimtes, ontvangt twee miljoen euro aan groeikapitaal van een informele investeerder. Het bedrijf, met kantoren in Albergen en Amsterdam, gebruikt dit geld om een nieuw kantoor-inrichtingsconcept op de markt te brengen. Dit wordt geïntroduceerd in Nederland, België en Duitsland.

Skepp, opgericht eind 2013, brengt huurders en verhuurders van kantoorruimte samen op een online platform. Het bedrijf is van oorsprong gefocust op Nederland, maar heeft onlangs zijn activiteiten uitgebreid naar buurlanden België en Duitsland.

Om sneller te groeien, brengt het een nieuwe concept, met de naam officeplanner, op de markt. Dat is een inrichtingsconcept van de beschikbare kantoorruimte, gericht op vier zones: connect, conference, cowork & concentrate.

Om het kantoor-inrichtingsconcept in Nederland, België en Duitsland, te introduceren, ontvangt Skepp twee miljoen euro van een zogenaamde ‘informal investor’. Dat zijn investeerders die eigen vermogen in een bedrijf steken.

Skepp heeft inmiddels 25 man in dienst. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-03T11:52:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.