Teamleader winnaar van Deloitte Fast 50

Dit artikel delen:
Teamleader wint Deloitte Fast 50

Het Gentse Teamleader heeft Deloitte’s Technology Fast 50 gewonnen. De award gaat naar het snelst groeiende techbedrijf in België, gebaseerd op procentuele omzetgroei over de laatste vier jaar. Teamleader realiseerde een omzetgroei van 2097 procent en behaalt de eerste plaats in zowel de algemene competitie als de softwarecategorie.

Teamleader is een Gentse scale-up die een SaaS cloud-applicatie ontwikkelt voor crm en sales, project management, tijdregistratie en invoicing. Deze softwareoplossing laat kmo’s groeien door ‘slimmer te werken’. In vijf jaar tijd slaagde Teamleader erin om te groeien tot 170 werknemers. Het bedrijf is momenteel actief in zes Europese landen.

Het nieuws werd bekend emaakt tijdens het Fast 50 Business Forum, een netwerkevent voor de Belgische disruptor community. De startups 87 seconds en Showpad eindigden op de tweede en derde plaats, met een respectievelijke groei van 1331 procent en 989 procent.

Jeroen De Wit, oprichter en ceo van Teamleader, is een trots man: ‘De Fast 50 winnen is de kers op de taart. De afgelopen jaren zijn een ongelofelijke ‘journey’ geweest. Naast onze omzet is ook ons klantenbestand gegroeid van iets meer dan tweehonderd klanten begin 2014 tot meer dan zevenduizend klanten vandaag. Er is geen draaiboek voor wat wij doen - we schrijven het onze terwijl we groeien. Onze topprioriteit is nu om marktleider te worden in Europa, land per land en op een duurzame manier. Europa heeft 23 miljoen kmo’s en we zijn ervan overtuigd dat we met ons platform en onze expertise waarde kunnen toevoegen aan hun business.’

Een belangrijke uitdaging voor Teamleader blijft om vers talent aan te trekken terwijl het bedrijf groeit. De Wit: ‘We hebben al meer dan 170 jobs gecreëerd in een domein waar Europa de nodige kennis en ervaring miste. Nu we steeds meer een internationaal bedrijf worden, is het essentieel om doorgewinterde leiders aan ons jong team toe te voegen en de Teamleadercultuur te verspreiden. De Fast 50 award zal ons team een boost geven om deze volgende stap te nemen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-15T10:04:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.