Start it @KBC verhuist tijdelijk naar het Tolhuis

Dit artikel delen:
Verhuizen

Start it @KBC brengt zijn startups tijdelijk onder in het Tolhuis in Antwerpen. Zij worden gehuisvest in The Beacon, een innovatiehub in het gebouw voor startups, scale-ups en onderzoekers. De startups verlaten hun KBC-Toren, zodat deze in de komende twee jaar gerenoveerd kan worden.

Sinds 2014 zijn verschillende verdiepingen van de KBC-Toren in Antwerpen beschikbaar voor de startups die deelnemen aan het Start it @KBC-acceleratieprogramma. Voor deze toren zijn voor de komende twee jaar renovaties gepland. Dit met het doel om het gebouw toekomstbestendig te maken en om verborgen historische asbestrestanten in het gebouw verwijderen.

De herstelwerken aan het gebouw is een aanleiding voor de startups om de KBC-Toren tijdelijk te verlaten. Zij gaan in die periode aan de slag in het Tolhuis. In dat gebouw wordt The Beacon ontwikkeld. Dat is een business en innovatiehub voor startups, scale-ups, technologische corporates en toponderzoekers. Deze nieuwe hub wordt deze zomer geopend.

Andere KBC-medewerkers die gehuisvest zijn inde KBC-Toren worden overgeplaatst naar andere KBC-gebouwen of andere panden die worden gehuurd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-09T10:05:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.