Teamleader haalt 18,5 miljoen euro op

De Gentse scale-up Teamleader, dat SaaS-oplossingen rond crm, sales, projectmanagement en facturatie bouwt, haalt 18,5 miljoen euro vers kapitaal op. Dat meldt De Tijd.

Het nieuwe kapitaal moet dienen om verse markten aan te boren en integraties met andere toepassingen op te zetten. Het zette daarvoor eerder dit jaar ook al een fonds van een miljoen euro op om ontwikkelaars te steunen.

De nieuwe kapitaalinjectie bestaat uit twee delen. Er wordt voor vier miljoen euro converteerbare obligaties omgezet in kapitaal en daarnaast krijgt het bedrijf zo’n 14,5 miljoen euro toegeschoven van twee nieuwe investeerders, Participatiemaatschappij Vlaanderen en Keen Venture Partners, waar voormalig Tom Tom-ceo Alexander Ribbink bij betrokken is.

Eind 2016 rijfde Teamleader ook al tien miljoen binnen van onder meer Fortino Capital (Duco Sickinghe) en Michael Booger van Sage. Die twee zitten ook in de raad van bestuur. Zij krijgen er nu gezelschap van Ribbink en van Veroniek Collewaert (Vlerick Business School).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-02T14:17:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.