Startup Deliverect haalt 3 miljoen euro binnen

Dit artikel delen:

De Gentse startup Deliverect, die het online bezorgproces voor restaurants vereenvoudigt, heeft drie miljoen euro ontvangen van Newion Investments en Smartfin. Het gebruikt de investering om het internationale team te laten groeien.

Deliverect verbindt bestellingen van online bezorgplatformen van derden, zoals Ubereats, Takeaway.com en Foodora, met de verkooppunten (point of sales, pos) van restaurants. 'Hierdoor worden bestellingen vanaf één (online) plek beheerd. Het handmatig intikken van bestellingen is niet langer nodig om een kassabon te verkrijgen voor de klant, waardoor werkdruk en foutkans vermindert. De software helpt ook restauranteigenaren met het managen van online bestellingen, met het beheren van voorraden en het rapporteren van online verkoopresultaten', aldus Zhong Xu, ceo en medeoprichter van Deliverect. 

De startup heeft zijn integratiepartnerschappen met api opgezet met zowel bestelplatformen als pos-systemen. Partners zijn onder meer UberEats, Takeaway.com, Foodora, DeliveryHero, Deliveroo, Glovo en JustEat. De Deliverect-oplossing werkt met de POS-systemen Lightspeed en Gastrofix, met meer kassasystemen in ontwikkeling.

In november 2018 won Deliverect met support van het Imec.istart-acceleratieprogramma de innovatieprijs bij Horeca Expo (België). In januari 2019 was het bedrijf winnaar bij Horecava (Nederland). Beide prijzen werden toegekend omdat Deliverect een oplossing heeft ontwikkeld voor een probleem dat zich frequenter voordoet in de horeca wereld vanwege de groeiende online bezorgmarkt.

Deliverect werd in 2018 opgericht door Zhong Xu en Jan Hollez en heeft als klanten onder andere de restaurantketens Absurd Bird, Goiko Grill, Lucy chang en Yoobi.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-02T09:58:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.