Start it @KBC en KBC gaan LRM-startups begeleiden

Dit artikel delen:
startup

Accelerator Start it @KBC, bankverzekeraar KBC en de Limburgse investeringsmaatschappij LRM gaan samenwerken. Startups die gevestigd zijn in één van de negen Limburgse incubatoren van LRM kunnen vanaf nu beroep doen op de financiële expertise van KBC en zich kandidaat stellen voor het acceleratieprogramma van Start it @KBC.

Het Limburgse incubatorennetwerk van LRM bestaat uit negen thematische incubatoren, elk gespecialiseerd in een bepaalde sector. Zo ligt de focus in de Corda INCubator vooral op it en innovatie, bij Greenville is dat clean tech en bij Agropolis slimme landbouw.

Vandaag kunnen de startups uit Limburg er al terecht voor een hippe kantooromgeving met bijhorende begeleiding, ondersteuning en een sterk netwerk. Daar komt nu het ecosysteem van Start it @ KBC bij en de financiële expertise van KBC. De bank brengt startups ook in contact met business angels of andere investeerders.

‘Het ondersteunen van startups in gespecialiseerde incubatoren biedt inhoudelijk zeker voordelen, zo kunnen we heel gericht werken’, zegt Lode Uytterschaut, stichter en ceo van Start it @ KBC. ‘De onderlinge kruisbestuivingen binnen het ecosysteem en ons internationaal netwerk zijn enkele van de grootste troeven van Start it @KBC. We willen met dit partnership dan ook aanvullend en verbindend werken en samen met KBC en LRM zoveel mogelijk bijdragen aan het succes van Limburgse startups.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-16T09:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.