Gaming influencer-platform Adshot scoort 320.000 euro

Dit artikel delen:

Adshot-co-founders Axel Gerieke (links), Laurens Janssens (midden) en Vincent Franken

De Leuvense startup Adshot, dat merken aan gamers koppelt voor hun marketingcampagnes, haalt 320.000 euro op bij diverse investeerders. Via de investering wil de startup vol inzetten op kunstmatige intelligentie.

Adshot koppelt merken aan gamers (gaming influencers) die zijn in te zetten voor een marketingcampagne. De webapplicatie helpt klanten bij het vinden van de juiste influencers, het managen van de marketingcampagne en de betaling aan de gamer. Co-founder Axel Gekiere vertelt dat het onder meer klanten als Pizza Hut en nonprofitorganisaties bedient.

Tijdens een investeringsronde haalt het 320.000 euro op. Investeerders zijn Steven Van Belleghem (Nexxworks), Pieter Janssens (Intracto), Reinhart De Lille (RL Inventive) en Imec.istart. Reinhart De Lille komt aan boord als cto. De injectie moet in de eerste plaats dienen om volop in te zetten op kunstmatige intelligentie. Hiermee wil het merken koppelen aan de ideale gamer. Op termijn wil Adshot ook andere platformen dan YouTube en Twitch en zelfs andere sectoren aanboren.

Adshot is onderdeel van accelerator Start it @KBC.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-04T09:03:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.