3YourMind krijgt er 1,3 miljoen euro kapitaal bij

Dit artikel delen:
3D printing adhesive manufacturing

De Berlijnse startup 3YourMind, gespecialiseerd in 3D-printing-toepassingen, krijgt van de Investeringsbank Berlijn een kapitaalsinjectie van 1,3 miljoen euro. Met het geld wil 3YourMind ai- en machine learning-capaciteit toevoegen aan zijn printsoftware.

De software van 3YourMind helpt om onderdelen uit bestaande bedrijfsvoorraden te identificeren waarmee je via ‘adhesive manufacturing’ kunt 3D-printen. De tools worden ook gebruikt voor prijszetting, bestandsbeheer en geautomatiseerde orderverwerking. Door ai toe te voegen, wil het bedrijf lagere verwerkingskosten aanbieden en adhesive manufacturing (am) nog meer automatiseren.

De sector van am is nog relatief jong en ontwikkelt zich nog volop voor productie op industriële schaal. ‘Am is al een zeer datagedreven productiemethode en wij focussen op het connecteren en optimaliseren van workflows via die data’, zegt Stephan Kühr, ceo van 3YourMind. ‘We maken software om uiteindelijk om ‘agile manufacturing’ uit te komen: een manier om snel en accuraat de productie af te stemmen op de behoeften van de klant en de resources van het bedrijf.’

De investering van de Berlijnse Investeringsbank wordt mee gedragen door de Europese Investeringsbank.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-24T10:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.