Computable zoekt startups voor isv-competitie

100.000 dollar voor Benelux-winnaar; winnaar wereldwijd krijgt miljoen dollar

Dit artikel delen:
Start-ups

Ict-vaktitel Computable bindt zich aan de Comet Competition van ict-distributeur Ingram Micro. Die wereldwijde wedstrijd zoekt startende softwareleveranciers (independent software vendors, isv) die applicaties voor het it-kanaal ontwikkelen. In de Benelux maken deelnemers kans op honderdduizend dollar aan prijzengeld om hun product op de markt te brengen en via de 55.000 cloud resellers van Ingram Micro te verspreiden.

De Comet Competition is opgedeeld in zestien regionale competities, waaronder de Benelux. Ingram Micro zoekt startups die b2b-technologie ontwikkelen en geeft hen de kans dit op de markt te brengen via hun eigen Ingram Micro Cloud Marketplace, waar naar eigen zeggen 55.000 cloud resellers op zijn aangesloten.

De distributeur werkt samen met het wereldwijde startup-programma van Microsoft (Microsoft for Startups). Dit is ontworpen om startups te helpen snel te schalen door toegang te bieden tot Microsoft Azure, technische ondersteuning en verkoop. Deelnemers aan de Comet Competition kunnen een beroep doen op dit Microsoft-startupprogramma.

Ingram Micro kiest per regio een winnaar en drie runner-ups. De winnaar scoort een honderdduizend dollars aan go-to-market-financiering, voor de runner-ups wacht vijftigduizend dollar. De winnaars kwalificeren zich voor de wereldwijde finale in mei 2020, die tijdens Ingram Micro's Cloud Summit in Miami wordt gehouden. Die winnaar ontvangt een miljoen dollar om de stap naar de markt te maken.

Deelnemen?

Startups moeten een product of dienst leveren op gebied van cybersecurity, manufacturing tech, financial tech, infrastructure/iaas-management, retail tech, iot, middleware, collaboration tech. Hun omzet mag in het afgelopen jaar niet meer dan tien miljoen dollar zijn geweest.

Aanmelden kan tot en met 30 september, waarna de jury in oktober de vijftien finalisten kiest. Deze finalisten presenteren op 8 november hun software aan de jury in Nederland op het Benelux Comet Competition-event. De winnaar van deze Benelux-competitie mag de oplossing presenteren tijdens de Cloud Summit op 12 t/m 14 mei 2020 (Miami, Florida) en strijdt tegen de vijftien andere winnaars van de andere nationale edities van de Comet Competition voor de grand prize.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-09T10:33:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.