Novares zoekt vernieuwers van de auto-industrie

Dit artikel delen:

Novares, een Franse toeleverancier van de auto-industrie, is naarstig op zoek naar innovatieve partners. Het heeft daarvoor het Novares Startup Program opgezet voor jonge bedrijven die vernieuwende tech-oplossingen aandragen op het vlak van duurzame mobiliteit, intuïtieve en veilig te gebruiken interfaces en het verhogen van de veiligheid en het comfort bij het autorijden.

Volgens Novares gaan de digitale ontwikkelingen in de auto-industrie zo snel dat 'cutting-edge technologie' nodig is om hierop te anticiperen. Het internationale startup-programma is een manier om die technologie in huis te halen. Wanneer een startup een in de ogen van Novares een veelbelovend voorstel indient, wordt dit gezamenlijk uitgewerkt en vermarkt. Financiële ondersteuning loopt via het Novares Venture Capital-fonds.

Startups kunnen hun ideeën uitproberen in het innovatielab van het bedrijf, waar gebruik is te maken van een demonstratie-auto (de Nova Car). Novares nodigt hen tevens uit deel te nemen aan de Novares Venture Day, waar startups hun plannen presenteren aan investeerders. 

Het bedrijf uit Clamart stelt wel een aantal voorwaarde voor deelname. Zo moeten startups minimaal een jaar in bedrijf zijn en zelf al een startinvestering van minimaal 250.000 euro hebben opgehaald.

  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-21T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.