Rydoo heeft nieuwe meerderheidsaandeelhouder

Dit artikel delen:

Het Mechelse Rydoo, dat een saas-oplossing ontwikkelt voor het beheren van onkostennota’s en zakelijke reizen wordt overgenomen door het Amerikaanse investeringsfonds Merlin Equity Partners. Hoeveel geld Merlin op tafel legt voor de meerderheid van de aandelen, is niet bekendgemaakt.

Rydoo (dat groeide uit Xpenditure) biedt sinds 2018 eindgebruikers en financieel managers over de hele wereld een end-to-end-oplossing voor het beheer van zakelijke reizen en de onkostendeclaraties van medewerkers. De twee modules van het bedrijf, Travel en Expense, bedienen de volledige keten van reis- en onkostenbeheer via een applicatie. Het bedrijf wist al zo’n tienduizend klanten te verzamelen in honderdvijftig landen, waaronder Deloitte, Burger King en Singapore Airlines, samen zijn die goed voor ongeveer een miljoen gebruikers.

‘We zijn blij dat we in Marlin een nieuwe aandeelhouder en partner hebben gevonden die onze strategische doelstellingen ondersteunt en onze waarde erkent’, zegt Sebastien Marchon, directeur van Rydoo. ‘Met de ervaring en expertise van Marlin in het schalen en laten groeien van bedrijven zijn we klaar om onze aanwezigheid in de travel & expanses-markt te verstevigen en verder te groeien. Dit is een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Rydoo, en we kijken uit naar de reis.’

Rydoo stelt ongeveer 250 mensen te werk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-02T12:20:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.