Cubigo breidt uit in de Verenigde Staten

Dit artikel delen:
Zorg ipad ziekenhuis

Zorgplatform Cubigo versterkt zijn aanwezigheid in de Verenigde Staten. Hiervoor stuurt ceo Geert Houben de jonge ondernemer Bart Schaerlaekens een jaar lang naar de VS.

Bart Schaerlaekens zal een jaar lang in de VS verblijven om daar de business te versterken en Cubigo nog meer op de kaart te zetten. Cubigo richt zich met zijn applicaties voornamelijk op bejaarden en ouderen en probeert door slimme applicaties deze mensen langer zelfstandig te kunnen laten wonen of beter te monitoren. Schaerlaekens zal zich daarom vestigingen bij Brookdale, de grootste rusthuizengroep van Amerika. 

Naast het uitbouwen van de dienstverlening van Cubigo wordt er ook uitgekeken naar verder durfkapitaal in de VS. De ontwikkelingen kosten immers handenvol geld en de klantengroei beent dit voorlopig nog niet bij. Er werden al wel enkele contracten met rusthuizen getekend in de VS.

Cubigo

Cubigo is een online app-platform met digitale en lokale diensten. Dit moet mensen helpen om zolang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen. Cubigo is een product van Aristoco, een spin-off bedrijf van de Universiteit Hasselt. Het heeft kantoren op het Wetenschapspark in Diepenbeek, op de universitaire campus. Het bedrijf opende twee jaar geleden een antenne in San Fransisco.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-25T09:15:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.