Management neemt activiteiten van Infohos over

Dit artikel delen:
Zorg ipad ziekenhuis

Infohos, het Oostkampse softwarehuis gespecialiseerd in ziekenhuistoepassingen, heeft haar activiteiten overgedragen aan een team van vijf topmanagers van het bedrijf. Infohos levert producten en diensten aan meer dan vijfenzestig ziekenhuizen en openbare besturen.

Infohos Solutions biedt klanten oplossingen voor een efficiënte organisatie van patiëntenzorg (epd, medicatiebeheer, tarificatie en facturatie, apotheek) en de algemene ziekenhuiswerking (economaat, boekhouding, loonberekening en personeelsbeheer). Het bedrijf heeft negentig werknemers in dienst.

‘De nieuwe eigenaars moeten de dienstverlening aan haar huidige en toekomstige klanten doorzetten’, zo klinkt het in een persbericht. Daarnaast moeten zij verder investeren in onder meer strategische producten, zoals de oplossing voor de ziekenhuisapotheek, voor tarificatie en facturatie en voor business intelligence (bi)-software voor ziekenhuizen. De activiteiten zullen verder uitgebouwd worden onder de vlag ‘Infohos Solutions’.

‘We hebben van onze aandeelhouders de voorbije jaren de steun gekregen om te ondernemen en om een sterk bedrijf uit te bouwen’, zegt ceo Jan Pollet. ‘Via de management buy-out willen we de uitgestippelde strategie verderzetten maar wensen we tevens versneld te investeren in onder meer enkele van onze kernproducten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-02T10:04:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.