Telenet-dochter wandelt tegen corona-virus

bos natuur

Unit-T, een joint venture van Solution 30 en Telenet, draagt zijn steentje bij in het onderzoek naar een Covid-vaccin. Het bedrijf sponsorde een wandeltocht van honderd kilometer voor zijn werknemers, wat uiteindelijk 4.338,88 kilometer opleverde.

37 medewerkers van Unit-T gingen de uitdaging van de tocht aan, een alternatieve versie van de bekende dodentocht van Bornem. Het doel was om honderd kilometer te wandelen in een periode van vier weken. De meeste deelnemers hebben de afstand volbracht; enkelen haalden zelfs tweehonderd kilometer, terwijl een enkeling meer dan driehonderd kilometer in de benen had. Unit-T sponsorde de kilometers en steunde zo het onderzoek van de universiteiten Gent en Leuven naar een vaccin tegen het Covid-19-virus.

‘Als bedrijf dragen we een grote verantwoordelijkheid. Met onze diensten komen onze medewerkers namelijk ook in de privésfeer van onze klanten’, zegt ceo Ton Bosters. ‘Net daarom vinden we het van groot belang om ook ons steentje bij te dragen in het onderzoek naar een Covid-vaccin. Aangezien die expertise niet in onze onderneming te vinden is, hebben we het op een andere manier gedaan.’

Unit-T verzorgt field services en technische interventies. Het bedrijf heeft een netwerk van ruim 10.000 lokale technici in Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Spanje en Polen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-21T10:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.