Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EASY UPS gamma: de onbetwiste leider in een groeiend segment

Voor al wie op zoek is naar krachtige noodstroomvoorziening aan een betaalbare prijs brengen Rexel en Cebeo, twee strategische partners, samen met Schneider Electric het Easy UPS gamma op de markt.

Wat is de Easy UPS?

De Easy UPS, Uninterruptible Power Supplies, is een geavanceerde en betaalbare batterij back-up, die zowel makkelijk te installeren als te onderhouden is. Hij is gebruiksvriendelijk en met behulp van afzonderlijk geleverde voorbedrade accu's eenvoudig aan te sluiten. De Easy UPS enkelfase biedt geavanceerde technologie, ontwikkeld om een breed spanningsbereik en instabiele omstandigheden aan te kunnen. Zelfs bij lage netkwaliteit zorgt de Easy UPS voor een optimale beveiliging. Wat de Easy 3S & 3M betreft, deze 3-fase UPS is snel en eenvoudig te installeren in datacenters of electriciteitsruimten en heeft een krachtige beveiliging tegen overbelasting. Daarnaast beschermt deze UPS je elektronische apparaten tegen schadelijke bliksem, schommelingen en pieken. Hij is makkelijk te managen, te monitoren en uitbreidbaar. Het Easy gamma omvat ook Rack PDU’s & In-row Cooling.

Performantie

"Met Easy UPS hebben we een gamma gecreëerd dat even performant is als ons APC gamma. Kortom, op een Easy UPS kan je altijd rekenen."

Jan Hoet, Country Sales Director Secure Power Schneider Electric: “Met Easy UPS hebben we een gamma gecreëerd dat even performant is als ons APC gamma, maar dat volledig aansluit op wat de groothandelaars zoals Rexel & Cebeo, contractors, de specifiers, de elektriciens, de industrie en de e-distributie nodig hebben. Wat voor hen primeert, is de goede connectivity met andere producten en een scherpe prijs.“

Betrouwbaar
In de markt van de UPS is de laatste jaren veel veranderd. Er is een switch gekomen van oude ‘domme’ apparaten die bedrijven vergaten te onderhouden naar slimme, energiezuinige UPS-systemen die hun status kunnen rapporteren aan een gecentraliseerde beheerconsole. Op die manier weten bedrijven precies wanneer een UPS aan een onderhoud toe is.

Ook in noodgevallen
Bedoeld om noodstroom te leveren in geval van een stroomstoring, zorgen functies in het interne ontwerp en in de manier van configureren ervoor dat de UPS het zelf nooit laat afweten. Zo heb je in het interne ontwerp hot swapping vermogens-, batterij- en intelligentiemodules en redundante vermogensmodules in een enkel chassis. Kortom, op een Easy UPS kan je altijd rekenen.

Op afstand
Dankzij de webinterfaces of de netwerk managementkaart van veel UPS-systemen is
UPS-monitoring op afstand mogelijk vanop elke computer met een internetverbinding en, in sommige gevallen, zelfs in twee richtingen.

Drie niveaus
Els Vanhonsebrouck, Marketing Communication Specialist licht toe: “De Easy UPS Range is perfect te koppelen aan het EcoStruxure architectenplatform dat aan onze klanten oplossingen biedt op drie niveaus. Het gaat hier om ten eerste de geconnecteerde producten zoals de Easy UPS en daarboven twee software niveaus: de edge control (realtime monitoring…) en de apps analytics (smart alarming, change managment). Typisch voor de  EcoStruxure is dat deze geconnecteerde producten, de edge control producten en de apps zowel onder elkaar communiceren als over de niveaus heen dankzij een open systeem. Zo bieden we onze klanten een meerwaarde kunnen zij op basis van hun geleverde data de juiste beslissing nemen. Meten is immers weten.”

Het Easy UPS gamma werd in Belgiê en Luxemburg gelanceerd en de stock en promoties zijn beschikbaar bij de elektroverdelers Cebeo en Rexel. Vanaf oktober starten er bovendien opleidingen en een certifiëringstraject voor hen.

Meer weten?

Ga naar https://www.se.com/be/nl/ voor meer informatie

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-22T09:50:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.