Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De games die je echt gespeeld moet hebben!

Dit artikel delen:

Ben je een fervent gamer? Er komt weer een lockdown aan, de horeca moet bijvoorbeeld om 7 uur 's avonds sluiten. Deze en andere maatregelen zullen tijdens de persconferentie van 12 november aangekondigd worden. 's Avonds kun je dus niet meer even naar de kroeg of naar je favoriete restaurant. Dus, als je van computerspellen houdt, kun je de komende maanden thuis je spelcomputer aanzetten en jezelf urenlang vermaken met je favoriete games. Iedereen houdt natuurlijk van andere games. In deze blog bespreken we een aantal games die je echt gespeeld moet hebben! Houdt het uiteraard wil binnen de perken en zoek daarnaast ook andere vormen van ontspanning.

Ubisoft

De Franse ontwikkelaar Ubisoft heeft heel veel mooie spellen ontwikkeld; daarmee is het een van de grootste ontwikkelaars van computerspellen ter wereld. Sinds 1986 worden deze spellen door Frankrijk verspreid, vanwege het enorme succes kon je ze kort daarop ook kopen in Duitsland, de VS en het Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland, in de Meern, zit er inmiddels een dependance. Ubisoft heeft diverse games uitgebracht die je echt gespeeld moet hebben. Ben je een fan van de film Avatar? Dan is het spel 'Avatar, Fronties of Pandora' echt een spel voor jou. Het is een levensechte game die er echt prachtig uit ziet, vol wezens die ook in de film voorkomen. Daarnaast is het spel 'Price of Persia, the Sands of Time Remake' echt een aanrader. Dit spel ken je misschien nog wel uit je jeugd, toen je het wellicht al speelde op de Playstation. Het blijft een spannende game, die nu volledig vernieuwd is. Ook liefhebbers van het  vertrouwde Super Mario kunnen hun lol op: in in 2022 komt 'Mario + Rabbits, Sparks of Hope' op de markt. Herontdek de avonturen van Mario en de andere personages.

Gamen is goed voor het IQ

 

En, volgens Ubisoft is gamen ook nog eens heel gezond. Het zou volgens de Franse spelontwikkelaar goed zijn, omdat je ermee nieuwe omgevingen verkent. Hetzij virtuele omgevingen, maar je verbreedt je horizon ermee, volgens Ubisoft. Ook kun je er volgens hen nieuwe (interpersoonlijke) vaardigheden mee ontwikkelen en kun je op deze manier oefenen om te presteren onder druk. Tevens kun je je IQ met het spelen van videogames verhogen, en krijg je zo meer kennis over bijvoorbeeld aardrijkskunde, vreemde talen, en geschiedenis. Tot slot kan het de sociale interactie versterken: dikwijls speel je namelijk tegen spelers online, ieder vanuit hun eigen huis. Maar je kunt gezellig een vriend of vriendin bij jou thuis uitnodigen: voor dat doel heeft onder andere Ubisoft diverse multiplayer games gemaakt, zoals co-op multiplayer games waaronder 'Ghost Recon Breakpoint' en 'The Division 2'. Speel je thuis met een ander? Dan is er de optie om via een split-screen te spelen; erg leuk en uitdagend. Ook zijn er bijvoorbeeld sport multiplayer games, denk daarbij aan 'Riders Republic' en The Crew 2'. Wat je interesse ook is, voor ieder is er wat wils, en een nieuwe game onder de knie krijgen is altijd weer een spannende uitdaging!

 

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-25T16:33:32.000Z 24 webvertising


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.