Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exclusive Networks neemt Cloud & DevSecOps distributeur Nuaware over

Exclusive Networks kondigt de overname aan van Nuaware, een snelgroeiende, cloud-born distributeur gespecialiseerd in Cloud, DevSecOps en Containerisatie. Deze overname maakt het diensten- en productportfolio van Nuaware onmiddellijk wereldwijd beschikbaar aan de resellers en fabrikanten van Exclusive Networks.

Exclusive Networks neemt Nuaware over dewelke extra DevOps en Cloud mogelijkheden voor resellers en fabrikanten biedt

 

DUFFEL - 24 november 2020 - Exclusive Networks kondigt vandaag de overname aan van Nuaware, een snelgroeiende, cloud-born distributeur gespecialiseerd in Cloud, DevSecOps en Containerisatie. Deze overname maakt het diensten- en productportfolio van Nuaware onmiddellijk wereldwijd beschikbaar aan de resellers en fabrikanten van Exclusive Networks.

 

Jesper Trolle, CEO van Exclusive Networks: "DevOps tool chains, containers en de opkomst van DevSecOps zijn gespecialiseerde domeinen waar Nuaware een unieke niche in de distributie heeft gecreëerd. Deze overname brengt ons waar we willen zijn in dit vakgebied en geeft onze partners een mogelijkheid om in te stappen in deze nieuwe snelgroeiende mark. Grote leveranciers die worden aangetrokken tot deze markt zijn op zoek naar een distributeur die snel kunnen schakelen en die de technische expertise en ondersteuning kunnen bieden aan het partnerkanaal. Wij kunnen door deze overname dit soort uitdagingen nu veel effectiever aangaan en onze groei in deze markt van digital transformation versnellen".

 

Nuaware werd in 2016 opgericht door Zaheer Javaid en Luke Hasty en is sindsdien exponentieel gegroeid door hun samenwerking met leveranciers zoals HashiCorp, Docker Enterprise (nu Miran-tis), Instana, Portworx (onlangs overgenomen door Pure Storage) en Twistlock (nu Palo Alto Net-works Prisma Cloud). Het in Londen gevestigde team van Nuaware, dat werkt met zowel grote serviceproviders/systeemintegratoren als met een netwerk van gespecialiseerde DevOps-consultants over de hele wereld, zal blijven opereren als een aparte business unit onder het merk Nuaware. Zij blijven zich richten op nieuwe technologieën en partnerships met snelgroeiende leveranciers zoals bvb Gremlin en StackPulse op gebieden als chaos engineering en SRE-automatisering. De hoogwaardige diensten, waaronder leadgeneratie, bedrijfsontwikkeling, oplossingsontwerp, implementatie, professionele dienstverlening en uitgebreide trainingen, zullen de diensten van Exclusive Networks aanvullen en vice versa.

 

Zaheer Javaid, Co-oprichter en Directeur bij Nuaware: "We zijn erg blij dat we ons bij de Exclusive-familie hebben aangesloten en geloven dat dit de beste manier is om onze propositie te blijven opschalen en een optimale waarde te bieden aan al onze klanten en partners. De timing is goed - het snelle begin van de digitale transformatie bij ondernemingen is in 2020 veel sneller gegaan, waardoor Nuaware en de DevOps, cloudautomatisering en containerisatietechnologieën waarin we gespecialiseerd zijn, tot een buigpunt zijn gekomen. Met de steun van Exclusive Networks kunnen we hoger mikken, sneller groeien en meer investeren in het uitbreiden van onze uniekheid in de markt". 

 

"In termen van bedrijfscultuur, houding ten opzichte van innovatie en het vermogen om unieke waarde te creëren op vlak van technologie en marktaanpak, lijkt Nuaware erg op Exclusive Networks", aldus Andy Travers, EVP Worldwide Sales and Marketing bij Exclusive Networks. "Deze manier van samenwerken is geweldig nieuws voor de partners van beide bedrijven, inclusief de strategische leveranciers die we gemeen hebben: Palo Alto Networks en Pure Storage. We verwachten een significante groei van de activiteiten van Nuaware door het ondersteunen van de wereldwijde expansieplannen, en zien veel extra commerciële voordelen van het uitbreiden van hun knowhow met de huidige leveranciers en resellers van Exclusive Networks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-24T09:47:38.000Z Exclusive Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.