Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight is specialist voor Microsoft Windows Virtual Desktop

Insight’s accreditatie tot "Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Dekstop"- partner toon haar grondige kennis, uitgebreide ervaring, en bewezen succes in het uitrollen, optimaliseren, en beveiligen van de virtuele desktop infrastructuur op Azure.

Insight, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, maakt bekend dat het de Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop heeft verkregen. Deze status, die geldt voor Insight’s activiteiten in EMEA, toont Insight’s gedegen kennis, uitgebreide ervaring en deskundigheid betreffende uitrollen, opschalen en beveiligen van de virtuele desktop infrastructuur op Azure.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en personeelskwalificatie, en die ook slagen voor een door een derde partij uitgevoerde audit van hun technische uitvoering van Windows Virtual Desktop, kunnen de Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop verdienen.

Ondersteuning om medewerkers veilig te laten werken op afstand is belangrijker dan ooit. Windows Virtual Desktop is een Microsoft-oplossing die naadloos integreert met andere Microsoft-producten en zorgt ervoor dat klanten virtuele desktops kunnen integreren op een schaalbare, veilige en kostenefficiënte manier.

“Onze klanten en de uitdagingen waarvoor zij staan vormen de kern van alles wat we doen. Deze Microsoft-accreditatie bouwt voort op onze reputatie binnen de branche als een organisatie die toegewijd is om onze klanten te helpen veerkrachtige bedrijven op te bouwen, middels elke stap die ze zetten,” zegt Marie del Marmol, Country Manager Insight Belux. “Klanten kunnen er zeker van zijn dat we beschikken over de juiste kennis, expertise en middelen om Microsoft Windows Virtual Desktop uit te rollen en om een buitengewone ervaring te leveren. Verder ondersteunt het ons eigen portfolio Windows Virtual Desktop-oplossingen, ontworpen om klanten te helpen met veilige scenario's voor werken op afstand en te zorgen voor kostenbesparingen.”

Partners met gevalideerde capaciteiten voor het implementeren van Windows Virtual Desktop kunnen klanten helpen bij het uitrollen en navigeren door de licentiemogelijkheden die er zijn om de oplossing te leveren die het meest efficiënt is voor de organisatie.

“De Advanced Specialisation voor Microsoft Windows Virtual Desktop onderstreept welke partners het meest bekwaam zijn in het uitrollen van Windows Virtual Desktop op Azure. Insight heeft duidelijk aangetoond te beschikken over zowel de vaardigheden als de ervaring om klanten te begeleiden tijdens de transitie naar desktop-as-a-service op een schaalbare, veilige en kostenefficiënte manier,” voegt Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner (OCP) bij Microsoft Corp. daar aan toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-19T12:04:50.000Z Insight


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.