Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TechNative sponsort FinOps Community Day in Amsterdam op 21 maart

Amersfoort, TechNative, een toonaangevende FinOps advies- en trainingspartner, is verheugd om haar sponsoring aan te kondigen van de FinOps Community Day in Amsterdam op 21 maart. Het evenement is gericht om FinOps-praktijkmensen van over de hele wereld samen te brengen om inzichten, beste praktijken en strategieën te delen voor het implementeren van financiële operationele praktijken in hun organisaties.

FinOps is een opkomende methodologie die organisaties helpt hun cloud-uitgaven te optimaliseren door financiële en technische teams op één lijn te brengen. Door financieel bestuur, verantwoordelijkheid en data te integreren in het cloudbeheerproces, stelt FinOps organisaties in staat om hun cloudkosten beter te begrijpen, te beheren en te optimaliseren.

De FinOps Community Day in Amsterdam zal een reeks sessies bevatten over onderwerpen zoals cloudkostenoptimalisatie, financieel cloudbeheer en cloud management. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om te luisteren naar experts op dit gebied, contacten te leggen met collega's en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en beste praktijken in FinOps.

"We zijn verheugd om de FinOps Community Day in Amsterdam te sponsoren," aldus de oprichter van TechNative, Walter van der Harst. "Nu de cloud een steeds belangrijkere rol speelt in organisaties van alle groottes, is het essentieel dat bedrijven de tools en kennis hebben die ze nodig hebben om hun cloudkosten te optimaliseren. De FinOps Community Day is een uitstekende gelegenheid voor FinOps-praktijkmensen om van elkaar te leren, inzichten te delen en hun vaardigheden op te bouwen."

TechNative helpt actief aan het bevorderen van de adoptie van FinOps implementaties en het bieden van de tools en middelen die organisaties nodig hebben om hun clouduitgaven te optimaliseren. Het bedrijf biedt een scala aan FinOps-diensten, waaronder advies, training en beheerde services, om organisaties te helpen effectieve FinOps-praktijken te implementeren en te onderhouden.

 Voor meer informatie over de FinOps Community Day in Amsterdam of om u te registreren voor het evenement, gaat u naar de website van de FinOps Foundation.

Over TechNative: TechNative is een toonaangevende FinOps advies- en trainingspartner die organisaties helpt hun cloud-uitgaven te optimaliseren door financiële en technische teams op één lijn te brengen. Het bedrijf biedt een scala aan FinOps-diensten, waaronder advies, training en beheerde services, om organisaties te helpen effectieve FinOps-praktijken te implementeren en te onderhouden. Voor meer informatie, bezoek technative.eu.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-26T13:24:06.000Z TechNative B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.