Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Apple ondersteuning iPads

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe iPad maar niet het allernieuwste in huis wilt halen. Ga je voor de nieuwste model dan kan je ook een hoog prijskaartje verwachten. Misschien heb je nog je oude iPad in de kast staan? Het is hoe dan ook goed om te weten wat je allemaal nog kan met jouw iPad. De focus zal liggen op oude modellen iPad Air 2 en iPad Air 3. Deze iPad modellen zijn nog op de markt beschikbaar en worden nog veel gebruikt in diverse huishoudens.

Oude modellen

Apple ondersteunt de software-ondersteuning van iPads gemiddeld 6 jaar. Dit betekent dat je na de release de eerste 6 jaar je iPad met de nieuwste updates kan draaien om de werking van je iPad te verbeteren. Maar stel je voor dat Apple dit niet meer doet. Is je iPad dan nog bruikbaar? De software kan verouderd zijn, maar dit betekent niet dat je iPad niet bruikbaar is. Een iPad gaat prima gemiddeld 10 jaar mee. Je ziet ook steeds meer huishoudens een oude generatie iPad aanschaffen en deze iPad wordt gebruikt door het hele gezin. Voornamelijk tijdens vakanties is het altijd handig om je iPad mee te nemen. Ga je voor een lichtgewicht iPad dan is het goed om te kijken naar een iPad Air. Wil je niet al te veel uitgeven kijk dan eens naar een refurbished iPad Air 2. Deze iPad heeft een prima processor waarbij je zonder problemen foto’s kan bewerken en tegelijkertijd kan multitasken. Mocht je een groter budget hebben dan kan je kijken naar een refurbished iPad Air 3. Deze iPad heeft een grotere display en is ook eens bruikbaar met een Apple Pencil. Het kan zo zijn dat er een aantal apps zijn die je niet meer kan updaten met de nieuwste versies. Maar in principe zou dit nog wel kunnen werken met de oude versie. Een iPad is gebouwd om jarenlang mee te gaan. Dit betekent dat je oude modellen ook prima kan gebruiken voor al je dagelijkse werkzaamheden.

Refurbished iPad

Ben jij benieuwd naar deze iPads en wil jij graag ook een iPad Air 2 of een iPad Air 3 aanschaffen. Dan is het een goed idee om eens te kijken naar een refurbished iPad Air. Bij Refurbished.be zijn deze iPads vaak afkomstig van het bedrijfsleven. Deze zijn in goede staat en dit betekent dat deze producten een tweede leven kunnen krijgen. Bij Refurbished.be bespaar je niet alleen op je aankoop, maar draag je ook bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. Dit betekent een stap dichterbij naar een groenere wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-11T15:59:52.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.