Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Speciaal voor starters of bijberoepers: een goedkope website

Ook als je net met je eigen bedrijf begint of als je kleinschalig een bijberoep uitoefent, wil je zichtbaar zijn op het internet. De meeste potentiële nieuwe klanten beginnen met zoeken op Google. En dan moet je zorgen dat je erbij bent – opvallend op de eerste pagina van de zoekresultaten

Dat is te doen met een goed gestructureerde website die ook netjes is vormgegeven. En dat hoeft niet veel geld te kosten. Een goedkope website laten maken.

Onze basiswebsite is dan een prima oplossing. Een online visitekaartje dat precies aangeeft wie je bent en wat je doet.

Maak je wensen aan ons kenbaar. Wij zorgen voor een vaste prijsopgave, zodat je achteraf niet met verrassingen wordt geconfronteerd.

Wil je met ons samenwerken?

1.    Lever ons dan je logo, de teksten, de foto’s en de menustructuur die je voor ogen hebt.

2.    Binnen 7 dagen realiseren wij je website.

3.    Het is niet mogelijk om de eenmaal aangeleverde content achteraf nog ingrijpend aan te passen.

4.    Zijn er toch nog belangrijke aanpassingen die slechts enkele minuten tijd kosten, dan worden die voor je uitgevoerd maar niet in rekening gebracht.

Wil je voorbeelden zien van websites die in dit prijssegment zijn uitgevoerd? Kom dan naar onze website.

Zeg eens eerlijk: hoe oud is je huidige website?

Is die misschien van voor de invoering van de euro? Als je die vraag met ‘ja’ moet beantwoorden, wordt het misschien wel tijd om eens naar een upgrade te kijken. Een website van 20 jaar geleden – of misschien nog wel ouder, dat kan echt niet meer. Je hebt een website bouwer nodig.

Als je eraan toe bent om hiernaar te laten kijken, dan willen wij graag met je in gesprek.

Wij leveren snel een goede website met een toegankelijke navigatie en consistente vormgeving. Dat is ook absoluut nodig. Potentiële nieuwe klanten voor je bedrijf scrollen binnen enkele seconden weg, als zij niet direct vinden waar zij naar op zoek zijn, of als het teveel moeite kost om via de navigatie één bepaalde pagina te bereiken. Zulke gemiste kansen krijg je niet opnieuw. Die potentiële klant is weg en blijft weg. Het is niet wenselijk dit te laten gebeuren.

Vanuit Ninove webdesign zijn wij je snel van dienst. En als je daar vooraf graag van wilt weten wat daar aan kosten mee is gemoeid, dan hebben we je nog iets bijzonders te vertellen.

De technische basis van de websites die wij bouwen wordt gemaakt in Wordpress. Daarmee kunnen wij afhankelijk van je wensen al vooraf een grote mate van duidelijkheid scheppen.over de kosten voor het hele project. Die optie kunnen wij aanbieden doordat wij een pakketstructuur in de vormgeving hebben aangebracht. Dat werkt als volgt.

Zoals gezegd, hebben wij voor de ontwikkeling van nieuwe websites een pakketstructuur in het leven geroepen.

·         Standaard website: vaste en duidelijke structuur met heldere navigatie. Snelle levering: uiterlijk 7 werkdagen na opdracht. Het is niet mogelijk de content na aanlevering en plaatsing nog te wijzigen.

·         Premium website: drie verschillende ontwerpen mogelijk, content inhoudelijk nog aan te passen. Levering binnen 3 weken na opdracht.

·        DeLuxe website: het beste wat wij in dit segment kunnen bieden. We zijn een kleine 8 weken voor je bezig, maar dan wordt de site ook extra mooi. Vormgeving op maat in een standaard design.

Alle voordelen op een rijtje

·         Een professionele website

·         Een persoonlijke aanpak

·         Keuze uit drie verschillende typen websites

·         Eén contactpersoon

·         Eén vaste vooraf afgesproken prijs

·         Aanpassingen op de content zijn eenvoudig te plaatsen in het Wordpress CMS

Meer weten?

Neem contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek bespreken we je wensen en onze mogelijkheden om die concreet te maken. Op die manier ontstaat er een voorstel op maat voor jouw project en binnen de grenzen van je budget.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-13T13:15:00.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.