Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

3D rendering ideaal voor duidelijkheid in je plannen

3D rendering ideaal voor duidelijkheid in je plannen

Bij renderen, een techniek uit computer graphics, komt het neer op het genereren van digitaal beeld op basis van ruwe data. Deze data is afkomstig van een digitaal model.

De basis van ons werk [3d visualisatie] maken wij in Cinema 4d. Naar behoefte combineren we dit met After Effects en Animate van Adobe. Stilstaand beeld ontwikkelen en bouwen we met Photoshop, ook van Adobe.

Terug naar het digitale model. In dat model vind je informatie over de afmetingen, kleuren, belichting en schaduw en meer productspecifieke informatie, zoals bijvoorbeeld de binnen- en buitenmuren van huizen en de verdere inrichting van huizen. Het is dan ook niet vreemd dat architecten en aannemers veel gebruik maken van deze illustratie vorm

De meest ingewikkelde aanpassingen – zoals het verplaatsen van complete keukenblokken - zijn met enkele muisklikken uit te voeren. Simpel, snel en duidelijk.

V-render is gespecialiseerd in renderen en 3d-renderen. Daarmee levert zij topkwaliteit beeldmateriaal, zowel video als motion graphics en stilstaand beeld (foto's).

Toepassingen? Dat zijn er te veel om op te noemen. Behalve bouwprojecten kunnen wij ook mooie dingen doen bij productontwikkeling, zijn wij betrokken bij de productie van tv-commercials en zelfs – je gelooft het misschien niet – het upgraden van financiële presentaties.  Met motion graphics gaan cijfers ‘leven’.  Dan worden statistieken ineens een stuk leuker.

Neem contact met ons op

Is je belangstelling gewekt? Op de website vind je een uitgebreid portfolio. Daarin vind je onder andere werk voor toonaangevende architectenbureaus, projectontwikkelaars en bureaus uit de wereld van reclame en design.

Denk je dat wij je kunnen helpen bij het realiseren van visuele uitdagingen? Neem dan vooral snel contact met ons op.

Dat kan bijvoorbeeld door op de website een offerteaanvraag in te vullen. Geen zorgen, die is volledig vrijblijvend. Maar als wij precies weten waar je wensen naar uitgaan, kunnen wij snel aangeven hoe wij kunnen helpen om die wensen concreet te maken.

Uiteraard plakken we er op dat moment ook een planning en een kostenplaatje aan. Je moet uiteraard wel precies weten waar je precies mee akkoord gaat.

Zo is het hele project van start tot finish duidelijk en kunnen we snel schakelen.

Op het moment dat de intentie er is om zaken met elkaar te doen, dan is een nadere kennismaking bij ons in de studio de volgende stap. Dan maken we de afspraken definitief onder het genot van een goede kop koffie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-30T15:13:05.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.