Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems zet zijn 2022 Innovation Award winnaars in de bloemetjes

Successen van klanten illustreren de kracht van high-performance low-code om innovatieve apps te leveren die helpen om bedrijven te transformeren

Brussel - 18 november 2022 - OutSystems, een wereldwijde leider in high-performance applicatieontwikkeling, zette wereldwijd de winnaars van de 2022 OutSystems Innovation Awards winnaars in de bloemetjes tijdens haar virtuele NextStep conferentie. De awards erkennen, eren en vieren de klanten en organisaties die hun IT en ontwikkeling proactiever, wendbaarder en duurzamer maakten omdat ze high-performance low-code gebruikten voor het creëren van bedrijfskritische applicaties. 

"Jaar na jaar worden we overdonderd door de immense niveaus van succes en innovatie die onze klanten bereiken door gebruik te maken van high-performance applicatie-ontwikkeling", zegt Carlos Alves, Chief Operating Officer van OutSystems. "Met ons platform zijn klanten in staat geweest om innovatieve toepassingen te creëren en te onderhouden die hun klantervaring en bedrijf echt ten goede veranderen. Het is een eer om deze industrieleiders zulke impactvolle stappen te zien maken. Met OutSystems kan elke organisatie een cultuur van innovatie creëren door van software een strategische kracht te maken."

De winnaars van de Innovation Award van dit jaar zijn:

Western Union: Best-in-class Innovation - Western Union, een wereldwijde leider in grensoverschrijdend, cross-currency geldverkeer en betalingen, stuurt aan op een bedrijfsbrede transformatie, waaronder het migreren van haar infrastructuur van on-prem naar de cloud. Om de ontwikkeling van toepassingen te versnellen, de flexibiliteit te verbeteren en geweldige digitale ervaringen te bieden, koos het bedrijf voor OutSystems als zijn high-performance low-code platform. Met behulp van OutSystems voor klantgerichte digitale ervaringen, backoffice en workflowoplossingen lanceerde Western Union in slechts 11 maanden nieuwe digitale bankdiensten in twee landen. De internationale uitrol gaat in hoog tempo door naar andere landen.

Gen Re: High-Performance Team - Toonaangevende herverzekeraar, Gen Re, moest zijn legacy systemen buiten gebruik stellen om op schaal te moderniseren. Gen Re koos voor OutSystems en bouwde een high-performance ontwikkelteam dat 30 applicaties opleverde in de eerste negen maanden. Gen Re heeft nu de flexibiliteit die nodig is om sneller dan ooit  meer strategische, interne en klantgerichte systemen te leveren.

Boston Scientific: Excellence in Business- Enterprise Business - Het team van Boston Scientific voor gezondheidszorgoplossingen en partnerschappen ontwikkelt flexibele, datagestuurde oplossingen met toonaangevende zorginstellingen om de patiëntenzorg te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Om snelle, iteratieve innovatie mogelijk te maken, kwam Boston Scientific bij OutSystems en leveringspartner Devoteam terecht. Hun eerste product, Clearpath, is een navigatiehulpmiddel voor multidisciplinaire ziekenhuisteams ter ondersteuning van de beoordeling van de klinische voorgeschiedenis, zorg en monitoring van patiënten via complexe trajecten, waaronder specifieke hartprocedures, implantaten en binnenkort ook kankerbehandelingen.

Lineas NV: Excellence in Business - Midsized Business – Met Lineas prijkt er ook een Belgisch bedrijf op de prestigieuze lijst van OutSystem Innovation Award winnaars.  Als de grootste particuliere goederenvervoerder in Europa, werkte Lineas samen met Truewind om haar "Gouden Driehoek" oplossing te ontwikkelen, die digitale tweelingen, track en trace zichtbaarheid voor alle zendingen en een klant self-service portal omvat. Het programma ondersteunt de EU-klimaatneutraliteitsdoelstellingen en moedigt vracht aan om over te schakelen van de weg naar het spoor. 

Monson Agencies: Excellence in Business - Small Business - In samenwerking met Kiandra heeft Monson zijn oude softwareleverancier verlaten en zijn end-to-end scheepvaart- en havenagentschap gedigitaliseerd. Het bedrijf biedt nu een klantenportaal, MB2, dat klanten snellere service, rijkere inzichten en naadloze integratie met real-time gegevens over schepen, havenbezoeken en financiële gegevens biedt.

Arab National Bank (anb): Best Digital Experience - anb, gebruikt OutSystems om haar nieuwe digitale oplossingen te leveren. anb's prestaties omvatten het drie keer zo snel verstrekken van leningen, hypotheekaanvragen 64 procent sneller, en het lanceren van een nieuwe mobiele bankieren app in minder dan vier maanden, gebruikt door meer dan een miljoen klanten. anb won meerdere wereldwijde prijzen als de beste mobiele bankieren app in Saoedi-Arabië.

Ricoh: Opkomende technologie en intelligente automatisering - Ricoh heeft in 2020 OutSystems aangenomen om de ontwikkeling van klantgerichte SaaS- en BPaaS-oplossingen onder haar Intelligent Business Platform-productlijn te versnellen. RICOH Claims Management is een speciaal gebouwd, geïntegreerd-as-a-service aanbod dat een  topuitdaging voor verzekeringsmaatschappijen oplost. Het product, dat in vier maanden is ontwikkeld met OutSystems-partner Do iT Lean, maakt gebruik van document imaging, AI, ML, natuurlijke taalverwerking en RPA naast OutSystems om de intake, validatie en afhandeling van claims te versnellen en zo de klanttevredenheid en -retentie te verbeteren.

Nelson Mandela University Centre for Community Technologies: Social Impact - Wie op het Zuid-Afrikaanse platteland niet geletterd en gezondheidsbewust is, krijgt de diagnose kanker vaak te laat of helemaal niet te horen. Het Center for Community Technologies (CCT) van de Nelson Mandela Universiteit zag het potentieel om het bewustzijn van de gemeenschap te vergroten, burgers te helpen symptomen te herkennen en eerder in te grijpen. CCT's C-VIVE mobiele app werd geboren in een hackathon, die CCT, OutSystems partner NTT DATA en de Cancer Association of South Africa (CANSA) samenbracht. C-VIVE, nu beschikbaar in de iOS en Android app stores, verbetert het bewustzijn over kanker om meer levens te redden.

SUEZ: Milieu-impact - SUEZ biedt klanten in 40 landen toegang tot water- en afvaldiensten met veerkrachtige en innovatieve oplossingen. Een traceerbare leveringsketen is cruciaal voor het vertrouwen in een sterk gereguleerde sector. Gebruikmakend van haar bestaande investering in blockchain, werkte SUEZ samen met OutSystems partner Devoteam om "SludgeAdvanced," een digitale oplossing voor vertrouwde traceerbaarheid in de gehele waardeketen van organische terugwinning van rioolslib te versnellen.

NextStep 2022

Kom meer te weten over deze succesverhalen van klanten tijdens de NextStep gebruikersconferentie van dit jaar werden voorgesteld. Herbekijk NextStep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-18T13:10:50.000Z OutSystems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.