Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Penneo versterkt Belgische team met Karl Stoye

Penneo verdrievoudigde jaar na jaar haar klantenbestand in België en heeft nog stevige ambities om te groeien in deze markt. Daarom opende het recent kantoren in de Ghelamco-arena in Gent en versterken ze nu ook hun team. Karl Stoye startte als Sales Development Representative op 2 januari 2023.

Gent, 12/01/2023 - Penneo, de Scandinavische RegTech die accountants en revisors onder meer digitale ondertekenings- en automatisateringsoplossingen biedt, verdrievoudigde haar klantenbestand jaar na jaar sinds haar lancering in België in 2020. Om haar klanten zo goed mogelijk te blijven servicen en om haar ambitie om ‘de standaard’ te worden bij de Belgische cijferberoepers te realiseren, opende Penneo recent haar nieuwe kantoren in de Ghelamco Arena in Gent en versterkt ze nu haar team met Karl Stoye als nieuwe Sales Development Representative. 

Karl studeerde communicatie en international entrepreneurship aan de Arteveldehogeschool te Gent. In zijn eerste job als  Internal Sales Representative bij een industrieel bedrijf, deed hij heel wat commerciële ervaring op. Hij ondersteunde er dagelijks internationale klanten in 4 talen door offertes voor hen te maken, orders uit te zetten, een efficiënte naverkoop te verzekeren en mee te bouwen aan nieuwe projecten.

“Ik leg graag nieuwe contacten en bouw graag aan langetermijnrelaties. Mijn nieuwe job bij Penneo is me dan ook op het lijf geschreven. Ik ben ook erg leergierig en kijk er naar uit de boeiende wereld van accountancy te ontdekken en mijn nieuwe klanten te helpen groeien dankzij de digitaliseringsoplossingen van Penneo," zegt Karl Stoye -  Sales Development Representative bij Penneo

Karl zijn opdracht bij Penneo bestaat er in eerste instantie in de markt te analyseren, interessante contacten te leggen en de oplossingen van Penneo aan hen voor te stellen. Samen met zijn ervaren collega’s Werner Temmerman en Laurent Schuermans zal hij zo mee bouwen aan de verdere expansie van Penneo in de Belgische markt.

De dynamische, transparante en ondernemende cultuur van Penneo sprak me enorm aan. Iedere is aanspreekbaar en staat open voor nieuwe ideeën. In dergelijke omgeving voel ik me als een vis in het water, ik moest dan ook niet lang nadenken om het aanbod van Penneo te aanvaarden,” licht Karl toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-12T09:27:33.000Z Penneo


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.