Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Software Improvement Group (SIG) wint raamcontract bij Vlaamse Overheid

Antwerpen, 1 februari 2022 - Software Improvement Group (SIG), de onafhankelijke autoriteit op het gebied van softwarekwaliteit, heeft vandaag aangekondigd dat de Vlaamse Overheid, Beleidsdomein Kanselarij en Bestuur Agentschap Facilitair Bedrijf, SIG heeft geselecteerd voor het geven van onafhankelijke strategische ICT adviesverlening.

SIG kijkt uit naar de samenwerking. Petra Van Beneden - Director Belgium & Luxembourg: “In de Belgische markt zien wij een toenemende aandacht voor softwarekwaliteit in digitalisatie trajecten. Het verheugt ons dan ook om via deze overeenkomst voor de Vlaamse Overheid en alle verbonden agentschappen en departementen onafhankelijke, strategische adviesverlening te kunnen aanbieden voor een succesvolle digitale transformatie van de Vlaamse Overheid.”

SIG is geselecteerd om de kwaliteit van maatwerk software door en/of voor de besteller op een objectieve wijze te analyseren, daarop te rapporteren en te adviseren over mitigerende maatregelen om de software te verbeteren.

Petra Van Beneden: “Onze analyses helpen om gefundeerde beslissingen te nemen, risico’s vroegtijdig in de software te ontdekken en om deze te kunnen elimineren. Niet in het minst om onder andere security te verbeteren. Daardoor kan er versneld gewerkt worden aan legacy modernisering en digitale transformaties.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-01T10:34:31.000Z Software Improvement Group (SIG)


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.