Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brink Software gaat Belgische bouw- en installatiemarkt verder ontwikkelen

Brink Software gaat de Belgische markt intensiever ontwikkelen met Christophe Hanssens als business development manager. Daarmee anticipeert deze softwareleverancier voor de bouw-, infra- en installatiesector op een toenemende vraag naar eenvoudig te gebruiken calculatiesoftware die te integreren is met een Bouw Informatie Model (BIM) en de meest gangbare ERP-programma’s.

Inspelen op marktontwikkelingen

“In de Belgische markt is er een beperkter aanbod van calculatiesoftware en minder standaardisatie voor het begroten van bouwprojecten dan in Nederland”, zegt Sjoerd Wiersma, commercieel manager en partner van Brink. “Omdat de bouw- en installatiebedrijven in België steeds efficiënter en professioneler alle projecten willen begroten, hebben ze behoefte aan betere software. Als een gevolg daarvan hebben wij in samenwerking met partners al enkele bouw- en installatiebedrijven uit België als nieuwe klant mogen verwelkomen. Vanaf nu gaan wij met onze business development manager Christophe Hanssens uit Antwerpen vooral het Vlaamstalige deel van België intensiever ontwikkelen.  

BIM- en ERP-integraties

“In België is er net als in Nederland behoefte aan calculatiesoftware die eenvoudig te gebruiken is en integraties heeft met een BIM en ERP-software”, beaamt Hanssens. “Ibis Calculeren voor Bouw en Ibis Calculeren voor Installatietechniek onderscheiden zich van andere calculatieprogramma’s door de eenvoud waarmee alle benodigde hoeveelheden zijn uit te trekken uit 2D-tekeningen en een BIM. Maar ook met de actuele product- en/of prijsinformatie van ruim 250 assortimenten aan bouwproducten, die via één druk op de knop toegankelijk zijn voor elke calculator. Verder heeft Brink Software al 50 jaar ervaring en is alle kosteninformatie eenvoudig te hergebruiken voor nacalculaties en de administratieverwerking in ERP-software.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-14T09:11:58.000Z Brink


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.