Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VanRoey.be lanceert gloednieuw B2B e-commerce platform

Als gevolg van Corona is de digitale evolutie in een stroomversnelling gekomen. Ook e-commerce in België kende door de pandemie een ongekende boost. Steeds meer Belgen zijn vertrouwd met het gegeven van online shoppen (bron: Be-Commerce). Een evolutie dat ook IT-bedrijf VanRoey.be uit Turnhout niet ontgaan is. Het investeerde daarom sterk in een gloednieuw B2B e-commerce platform. “Webstore.be is het ideale platform voor bedrijven om online de gewenste producten uit te zoeken, aan te schaffen en al dan niet direct of via factuur te betalen” klinkt het.

FULL SERVICE IT-PROVIDER  

Met de lancering van Webstore.be trekt VanRoey.be meer dan ooit de kaart om voor bedrijven een full service IT-provider te zijn. Pat Van Roey: “Met Webstore.be willen we onze klanten een B2B e-commerce platform aanbieden zodat hardware besteld kan worden op het moment dat het hen past. Dit uiteraard gecombineerd met de vertrouwde klantenservice en snelle levering.  We werken uitsluitend met professionele producten van A-merken. Zo heb je als gebruiker de zekerheid dat wat je bestelt, ook optimaal werkt.”    

CONTINUE OPTIMALISATIE  

Om aan de verwachtingen van haar klanten te voldoen, voerde VanRoey.be een sterke verbetering in op gebied van haar logistieke processen. “Onze producten worden voortaan rechtstreeks van onze leverancier naar de klant getransporteerd. Wat de ecologische voetafdruk, de snelheid van het leveren en de prijs ten goede komt. Voor bestellingen vanaf € 50 is dit transport bovendien gratis.”    

Naast logistieke verbeteringen, werd er ook veel aandacht besteed aan de interface: “We kozen voor een meer hedendaagse look & feel en voegden tal van functies toe die bedrijven anno 2021 nodig hebben. Denk maar aan het online raadplegen van facturen, producten toevoegen aan een verlanglijst, betalen op factuur, … enz.”    

NIEUWBOUW  

De (her)lancering van Webstore.be is niet het enige grote project binnen het bedrijf. Door haar sterke groei is het hoofdkantoor in Turnhout te klein geworden en wordt er op de bestaande locatie werk gemaakt van een fraaie nieuwbouw. “Dit nieuwe gebouw zal ons natuurlijk meer ruimte bieden, maar belangrijker is dat het een centraal kenniscentrum in de Kempen zal worden, waar IT-kennis ontwikkeld en gedeeld wordt en waar klanten en medewerkers zich thuis voelen. Een ontmoetingsplek waar nieuwe samenwerkingen tot stand kunnen komen en ons aanbod als dienstverlener nog verder kan groeien.” Zegt zaakvoerder Pat Van Roey.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-23T10:56:08.000Z VanRoey.be
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.