Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alludo uitgeroepen tot Major Player in de IDC MarketScape

Alludo kondigt vandaag aan dat het is uitgeroepen tot Major Player in de IDC MarketScape: Worldwide Virtual Client Computing 2022–2023.

In het IDC MarketScape rapport staat: “Doordat Alludo Parallels Remote Application Server (RAS) en verschillende oplossingen van Parallels Desktop en Awingu combineert, krijgt de gebruiker een brede oplossing voor desktop- en applicatievirtualisatie. De oplossingen hebben een bewezen geschiedenis in het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven. Alludo's Parallels RAS is een uitstekende keuze voor eenvoudige virtualisatie implementaties, die een groter intelligent digitaal workspace ecosysteem ondersteunen.” 

Parallels RAS verbindt on-premise en multi-cloudoplossingen tot één gecentraliseerde beheerconsole voor beheerders, waardoor er een veilige virtuele werkomgeving voor eindgebruikers ontstaat. Parallels RAS biedt hybride cloud flexibiliteit via zowel een private als een public cloud. Hierdoor wordt workload distributie en failover eenvoudig mogelijk gemaakt. Bovendien kan Parallels RAS naadloos worden geïntegreerd met Azure Virtual Desktop (AVD). Op deze manier kunnen organisaties VDI-workloads on-demand leveren en opschalen terwijl IT-beheer wordt vereenvoudigd, allemaal vanuit de Parallels RAS-console. 

"De technologie van Parallels is gebaseerd op een oorspronkelijk datacenter georiënteerde oplossing, maar is in de loop der jaren verbeterd om openbare cloudproviders te ondersteunen,” zegt IDC Research Director, Shannon Kalvar. “De overname van Awingu voegt een agentless access methode toe aan de meer traditionele agent-based benadering van Parallels. Dit zou hen in staat moeten stellen om hun security te verbeteren en een robuustere geïntegreerde werkruimte te ontwikkelen, die fungeert als een hub voor de intelligente functies die worden aangeboden door sommige DaaS workspace providers.”

Het volledige rapport kunt u lezen via deze link: IDC MarketScape: Worldwide Virtual Client Computing 2022–2023 Vendor Assessment.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-24T11:36:56.000Z Alludo


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.