Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Deel biedt 3 nieuwe oplossingen om te werken met Amerikaanse werknemers

Maak kennis met PEO by Deel, US Payroll en Payroll Connect

Deel, het alles-in-één HR-platform voor wereldwijde teams, lanceert drie nieuwe oplossingen: Professional Employer Organization (PEO) by Deel, US Payroll en Payroll Connect. Vandaag de dag nemen bedrijven steeds vaker medewerkers aan die in het buitenland wonen, maar meestal beschikken zij niet over de middelen om (internationale) teams op uniforme wijze aan te nemen, uit te betalen en te managen volgens de globale wet- en regelgevingen. De drie nieuwe oplossingen van Deel pakken deze problemen aan en bieden oplossingen voor de behoeften van bedrijven met een team bestaande uit medewerkers op afstand.

Een internationaal personeelsbestand zorgt voor uitdagingen zoals het regelen van extralegale voordelen. Bedrijven hebben vaak 6 tot 20 verschillende HR-systemen nodig om dit te beheren. Ter illustratie: betaalbare toegang tot de meest concurrerende aanvullende arbeidsvoorwaarden die Amerikaanse werknemers vragen, waaronder verzekeringen voor medische kosten, kunnen lastig zijn. Met een PEO worden zorgverzekeringen, pensioenpremies en schadevergoedingen onderhandeld tegen groepstarieven, zodat bedrijven deze voorwaarden aan kunnen bieden, geld kunnen besparen en concurrentievoordeel behouden.

PEO by Deel

Met PEO by Deel draagt een bedrijf zijn taken op het gebied van administratie, HR, rapportage en extralegale voorwaarden over aan Deel. Deel zorgt ervoor dat de loonbelasting wordt nageleefd, verzorgt verplichte trainingen en behandelt gevoelige zaken met betrekking tot werknemers, zoals ontslagvergoedingen en claims. PEO by Deel maakt het voor Belgische bedrijven eenvoudiger uit te breiden naar Amerika en biedt diensten zoals staatsregistratie en werkloosheidsverzekering waar nodig.

US Payroll

Het nieuwe systeem US Payroll focust op de uitbetaling van je Amerikaanse team binnen de juiste wet- en regelgeving. Het systeem berekent tevens federale en staatsloonbelasting, verwerkt directe stortingen, loonfiches en synchroniseert met boekhoudsoftware. Deel biedt ook een Benefits Administration add-on aan, waarmee de aanbieders van extralegale voorwaarden kunnen worden gekoppeld, en eventuele aanmeldingen automatiseert.

Payroll Connect

Het derde en laatste onderdeel van deze release betreft Payroll Connect. Dit systeem-onderdeel brengt een rapportage van alle loonadministratie (ook van verschillende partijen en externe providers) samen in één verslag, op één overzichtelijk platform.

De wereldwijde payroll en HR-voetafdruk van Deel is afgelopen jaar sterk toegenomen. In 2022 betaalde Deel meer dan $4 miljard uit aan honderdduizenden werknemers en dit jaar is dat bedrag al overschreden. Met het platform van Deel kunnen klanten hun loonadministratie in enkele minuten in plaats van dagen uitvoeren, met 24/7 ondersteuning, volledig in-house verwerkt. Bedrijven als Klarna, Change.org en Reebok gebruiken Deel al om hun loonadministratie over de hele wereld te vereenvoudigen.

Industrieanalist, adviseur en oprichter van GxT Advisors Pete A. Tiliakos zegt over PEO by Deel: "Deel heeft zichzelf snel gevestigd als een op technologie gebaseerde, one-stop-shop voor alles wat met wereldwijde HR te maken heeft. De toevoeging van PEO-diensten is een natuurlijke aanvulling op het ecosysteem van arbeidsoplossingen en biedt organisaties meer manieren om hun personeelsbehoeften tijdens hun groeitraject te ondersteunen, via één enkel platform."

Dennis Valkema, algemeen directeur Benelux bij Deel: “Met de toevoeging van PEO by Deel brengen we een, vaak complexe, niche dienst naar een laagdrempelig toegankelijk product met een duidelijke business case voor iedere organisatie in Nederland, België of Luxemburg. Voor iedere HR en payroll verantwoordelijke die ik spreek met medewerkers in de VS of die een uitbreiding naar de andere kant van de plas overweegt, zijn juist PEO en US Payroll veelgevraagde diensten. Hoe fijn is het dat zij vanaf nu hun hele team op het gebied van HR en payroll kunnen managen op één platform, of ze nu in België, Amerika of ergens daar tussenin wonen.”

--------

Over Deel

Deel is het alles-in-één HR-platform voor wereldwijde teams. Het helpt bedrijven elk aspect van het managen van een internationaal personeelsbestand te vereenvoudigen, van cultuur en onboarding tot lokale salarisadministratie en compliance. Deel werkt op een conforme manier voor onafhankelijke freelancers en fulltime werknemers in meer dan 150 landen. En Deel is binnen een paar minuten geïnstalleerd. Ga voor meer informatie naar www.deel.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-28T09:37:48.000Z Deel


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.