Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mollie lanceert “Connect for Platforms” voor SaaS- en marketplace bedrijven

Dit artikel delen:

Mollie, een van de snelst groeiende betalingsdienstaanbieders in Europa, kondigt vandaag de lancering aan van Connect for Platforms. Deze betaaloplossing, ontworpen voor online SaaS- en marktplaatsplatformen, is de meest efficiënte en gemakkelijkste manier voor zowel grote als kleine bedrijven om betalingen te integreren, klanten te onboarden en betalingen te aanvaarden en verwerken. Ook biedt Connect for Platforms lokale, meertalige ondersteuning, essentieel voor Mollies klanten die in Europa actief zijn.

Connect for Platforms voorziet in de specifieke behoeften van SaaS- en marktplaatsbedrijven door middel van een low-code integratie die moeiteloze onboarding, verbeterde operationele efficiëntie en een snellere time-to-market mogelijk maakt. Mollie verifieert zowel de marktplaats als de verkopers met volledige KYC (Know-Your-Customer), hierdoor wordt tijd bespaard en wordt de operationele werklast verminderd.

Met configureerbare API's voor het accepteren en verwerken van alle betalingen, wordt het betalingsproces vereenvoudigd. Het biedt een uitgebreide reeks wereldwijde en lokale betaalmethoden waardoor platformen hun conversie kunnen verhogen en sneller kunnen uitbreiden naar andere landen. Daarnaast maakt de functie voor gesplitste betalingen het gemakkelijk om betalingen uit het winkelmandje over verschillende verkopers te verdelen.

Een van Mollies eerste Connect for Platforms-klanten is Q-Park, een internationale parkeerdienstverlener in West-Europa. "Gezien Q-Park meer dan 3.000 parkeerfaciliteiten heeft in zeven West-Europese landen, waren we op zoek naar een betaaloplossing die ons in staat stelt zowel de acceptatie van betalingen te centraliseren, als de inkomsten toe te wijzen aan verschillende financiële entiteiten," aldus Frank Janssen, Corporate Information Manager van Q-Park. "Mollies Connect for Platforms-product bleek de oplossing. We kunnen nu meerdere wereldwijde en lokale betaalmethoden accepteren. De onboarding verliep snel en eenvoudig, en de lokale ondersteuning die we kregen was uitstekend."

Rogier Schoute, Chief Product Officer van Mollie: "We zijn enthousiast om Connect for Platforms te lanceren. Het voorziet in een zeer belangrijke marktbehoefte, een behoefte die ons bij Mollie nauw aan het hart ligt: het vereenvoudigen van betalingen in een complex ecosysteem met meerdere partijen. Het marktplaats-bedrijfsmodel wint snel aan populariteit en is nu toepasbaar op verschillende bedrijven, ongeacht hun grootte. Of je nu een SaaS-platform bent dat boekings- en reserveringsoplossingen voor de horeca biedt, of een marktplaats die producten van honderden of duizenden verkopers aanbiedt, Connect for Platforms vereenvoudigt marktplaatsbetalingen en zorgt ervoor dat elke partij betaald krijgt wat ze verwacht en wanneer ze het verwacht. Dit stelt onze klanten in staat te concurreren met e-commerce giganten, de omzet te verhogen en ook sneller uit te breiden naar andere landen. Wij kijken ernaar uit om de groei van een divers en competitief marktplaatslandschap te ondersteunen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-18T11:56:29.000Z Mollie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.