Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe adviesraad zal Binance helpen bij complexe vraagstukken

Dit artikel delen:

Een belangrijke stap in de inspanningen van het bedrijf om de duurzame ontwikkeling van blockchaintechnologie te ondersteunen

BRUSSEL, 22 september 2022 - Binance, 's werelds grootste cryptocurrency exchange qua handelsvolume, kondigt met genoegen de oprichting aan van haar nieuwe Global Advisory Board (GAB), bestaande uit vooraanstaande experts op het gebied van openbaar beleid, overheid, financiën, economie en corporate governance.

De Global Advisory Board, voorgezeten door de voormalige Amerikaanse senator en ambassadeur in China, Max Baucus, is onlangs bijeengekomen in Parijs, Frankrijk. Het doel van de raad is om Binance te adviseren over enkele van de meest complexe regelgevende, politieke en sociale kwesties waarmee de hele crypto-industrie wordt geconfronteerd, nu deze in hoog tempo groeit en evolueert.

 

"De afgelopen vijf jaar heeft Binance het voortouw genomen bij het pionieren in de opwindende nieuwe wereld van crypto, blockchain en Web3," zei Binance-oprichter en CEO Changpeng Zhao. "In die tijd hebben we complexe problemen aangepakt waarvan niemand wist dat ze bestonden. We hebben ons altijd gericht op het leveren van compliance-oplossingen die de belangen van crypto-gebruikers beschermen, terwijl we een hoog tempo van maatschappelijk nuttige innovatie aanhouden. De GAB vertegenwoordigt de volgende grote stap voorwaarts in onze reis om de voordelen van moderne financiën en de blockchain met de hele wereld te delen."

"Cryptocurrencies vormen een steeds grotere uitdaging voor de traditionele financiën. Naarmate ze groeien en het regelgevingslandschap zich ontwikkelt, zal de GAB Binance adviseren hoe de optimale wereldwijde en regionale ontwikkeling van toekomstige financiële diensten, traditioneel en op blockchain gebaseerd, te definiëren en vorm te geven, en ik kijk ernaar uit om met vooraanstaande GAB-collega's aan deze complexe uitdagingen te werken", zei David Wright, de GAB-vertegenwoordiger voor Europa.

"Van alle technologieën met het potentieel om positieve disruptie te creëren, behoort de wereld van crypto, blockchain en Web3 tot de spannendste en meest veelbelovende," zei Baucus. "Daarom is het een groot genoegen om deel te nemen aan de oprichting van de Binance Global Advisory Board, en de ongeëvenaarde collectieve expertise van de groep in te brengen bij het oplossen van complexe problemen met een maatschappelijk positieve uitkomst."

 

Binance benut de ongeëvenaarde collectieve ervaring en expertise van de GAB om de duurzame ontwikkeling van de industrie als geheel ten goede te komen, door mee te denken over de zwaarste en meest gevoelige regelgevings- en compliancekwesties waarmee crypto, blockchain en Web3 worden geconfronteerd.

"We hebben onze gebruikers altijd op de eerste plaats gezet, en dat heeft voor ons gediend als een zeer effectieve North Star in de afgelopen vijf jaar van ongekende, opwindende groei," zei Zhao. "Met de GAB vergroten we ons vermogen om de complexiteit van de regelgeving te beheren door gebruik te maken van het hoogste niveau van expertise dat overal ter wereld beschikbaar is. Deze samenwerking tussen Binance en de toonaangevende experts van de GAB is een bewijs van onze focus op naleving, transparantie en het waarborgen van een samenwerkingsrelatie met de regelgevers van de wereld bij het ontwikkelen van verstandige regelgeving wereldwijd."

De Amerikaanse Max Baucus, voormalig voorzitter van de Senaatscommissie Financiën en voormalig ambassadeur voor de VS in China zal de GAB voorzitten. Ook Bruno Bezart, voormalig economisch adviseur van de Franse president zal zetelen in de GAB. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-23T09:34:23.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.