Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mollies E-commercetip van de week: Gebruik mobile commerce om meer klanten

Dit artikel delen:

Om e-commerce handelaars te helpen van Black Friday en Cyber Monday een echt succes te maken heeft Mollie, Europa’s snelst groeiende financial service provider een aantal tips uitgewerkt. Elke week delen ze 1 tip met jou die je zal helpen je platform nog verder te optimaliseren, je conversieratio te doen stijgen en bijkomende sales te genereren. De tip van deze week: gebruik mobile commerce voor meer klanten.

Black Friday (25 november) en Cyber Monday (28 november) zijn, nadat ze uit de V.S. zijn komen overwaaien inmiddels ook in België vaste waarden waar je als webshop niet langer naast kunt. Uit cijfers blijkt dat kleinere retailers hun verkoop op Cyber Monday 2020 met 501% zagen stijgen in vergelijking met de gemiddelde dagelijkse verkoop in oktober. De wereldwijde verkoop op Black Friday bedroeg in 2020 ongeveer 188 miljard dollar.

Om e-commerce handelaars te helpen van deze koopjesdagen een echt succes te maken heeft Mollie, Europa’s snelst groeiende financial service provider een aantal tips uitgewerkt. Elke week delen ze 1 tip met jou die je zal helpen je platform nog verder te optimaliseren, je conversieratio te doen stijgen en bijkomende sales te genereren. De tip van deze week: gebruik mobile commerce voor meer klanten.

Uit  onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de consumenten een gsm gebruikt om online goederen te kopen. Bijna 70% gebruikt shopping apps. Mobile commerce groeit met de dag — dus heb je een mobiele strategie nodig die meegroeit. Enkele eenvoudige dingen die je kan doen om aan de slag te gaan:

  • Zorg dat je website er goed uitziet op alle apparaten.
  • Gebruik social commerce zodat shoppers aankopen kunnen doen via sociale media-apps.
  • Ga aan de slag met one-click ordering om het je klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.
  • Gebruik QR-codes voor verkoop via meerdere kanalen.

Lees zeker ook Mollies gids om je bedrijf te laten groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-04T09:02:24.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.