Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wereldspaardag: Trade Republic breidt gamma nog uit

Dit artikel delen:

Trade republic breidt spaaraanbod aanzienlijk uit en wordt de grootste Europese aanbieder van etf- en aandelenspaarplannen.

  • Europa's grootste spaarplatform biedt nu meer dan 1.500 ETFs gratis aan als spaarplan, naast 2.500 gratis aandelenspaarplannen
  • Ongeveer 200 nieuwe ETF's van emittenten als Vanguard, Invesco en VanEck 
  • Trade Republic biedt nieuwe exclusieve producten waarmee klanten eenvoudig kunnen beleggen in trends als Big Tech of Duurzaamheid
  • Alle spaarplannen kunnen nu worden gestart met slechts één euro en kunnen rechtstreeks van de bankrekening van de klant worden afgeschreven 

Brussel, 28 oktober 2022. Net op tijd voor Wereldspaardag breidt Trade Republic, Europa's grootste spaarplatform, haar beleggingsaanbod voor klanten aanzienlijk uit: Met de toevoeging van meer dan 200 nieuwe ETF's biedt Trade Republic nu Europa's grootste selectie van gratis ETF- en aandelenspaarplannen. Vanguard, Invesco, VanEck en andere bekende uitgevers van ETF's zijn nu beschikbaar op het platform. Daarnaast biedt Trade Republic nieuwe exclusieve beleggingsproducten aan om eenvoudig te kunnen beleggen in onderwerpen als Big Tech of Duurzaamheid. Alle spaarplannen kunnen nu worden gestart met slechts één euro en kunnen gemakkelijk worden geïnd via automatische incasso van de eigen bankrekening van de klant. 

"Trade Republic is het huis voor beleggers in heel Europa. Meer dan de helft van onze klanten schrijft zich bij ons in voor hun allereerste spaarplan", zegt Christian Hecker, medeoprichter van Trade Republic. "Met de nieuwe ETF's kan elke Europeaan gratis en voor elk budget beginnen met sparen. Automatische incasso van iemands bankrekening maakt het sparen nog gemakkelijker. Na de lancering van fractionele aandelen is dit weer een stap verder in de democratisering van vermogensopbouw." 

Om zijn ETF-aanbod uit te breiden, heeft Trade Republic nieuwe emittenten zoals Vanguard, Invesco en VanEck aan zijn portefeuille toegevoegd. Vanaf vandaag kunnen klanten beleggen in meer dan 1.500 ETF's, plus 2.500 aandelenspaarplannen. Alle spaarplannen zijn permanent gratis en kunnen worden gestart met slechts één euro als minimum orderbedrag.

Daarnaast kunnen klanten met nieuwe exclusieve producten eenvoudig, veilig en goedkoop beleggen in thema's en megatrends zoals Big Tech of Duurzaamheid. 

“Door regelmatig hetzelfde bedrag te beleggen, verminderen beursbeleggers de impact van volatiliteit en verminderen ze het risico, zonder voortdurend te moeten proberen het beste moment te identificeren om in of uit de markt te stappen. Dit lijkt misschien contra-intuïtief, maar het is een winnende strategie voor langetermijnbeleggers omdat het een van de beste manieren is om te genieten van de langetermijngroei van de financiële markten," zegt Matthias Baccino, Country Manager van Trade Republic in België. 

Alle features zullen in de maand november geleidelijk aan voor de klanten worden uitgerold. Met deze updates breidt Trade Republic haar spaaraanbod aanzienlijk uit en bevestigt zij haar unieke positionering als het grootste Europese spaarplatform. Naast ETF- en aandelenspaarplannen biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om te handelen in volledige en fractionele aandelen, ETF's en derivaten via één gebruiksvriendelijk product met de betrouwbaarheid van een gereguleerde financiële instelling. Vandaag bereikt Trade Republic al 340 miljoen mensen in 17 Europese markten.

Over Trade Republic

Trade Republic’s missie is om miljoenen Europeanen de weg te wijzen naar vermogensvorming met veilige, gemakkelijke en commissievrije toegang tot kapitaalmarkten. Met meer dan een miljoen klanten is Trade Republic voor veel Europeanen al de app op het thuisscherm om hun vermogen te beheren. Het biedt beleggen in spaarplannen, volledige en fractionele aandelen en ETF's, evenals crypto en derivaten. Trade Republic is een technologiebedrijf dat onder toezicht staat van Bundesbank en BaFin. Als Europa's grootste spaarplatform heeft Trade Republic investeringen ontvangen van Accel, Creandum, Founders Fund, Ontario Teachers', Project A, Sequoia, TCV en Thrive Capital. Het in Berlijn gevestigde bedrijf werd in 2015 opgericht door Christian Hecker, Thomas Pischke en Marco Cancellieri.

Website I FAQ I Facebook I Instagram I Twitter

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-28T08:23:00.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.