Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda aangemerkt als ‘Leader’ in Enterprise e-mail security

Barracuda is aangemerkt als ‘Leader’ in ‘The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021’. Het bedrijf behaalde de hoogst mogelijke score voor de implementatie-opties, de mogelijkheden voor het verwerken van content, incident respons, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, en beoordelingscriteria voor ondersteuning en klantsucces.

Barracuda wordt in het rapport specifiek genoemd vanwege het aanbieden van “een productportfolio met geïntegreerde oplossingen voor e-mail security, cloud back-up, e-mailarchivering, DMARC-authenticatie, SA&T en web security”. Barracuda Total Email Protection is een complete suite van securityoplossingen die gezamenlijk uitgebreide bescherming bieden.

“Nu e-mailaanvallen steeds complexer en gevaarlijker worden, vinden cybercriminelen nieuwe manieren om detectie door traditionele e-mailbeveiligingsoplossingen te voorkomen. Onze innovatieve technologieën helpen organisaties om deze bedreigingen voor te blijven en hun business en gegevens te beschermen”, zegt Don MacLennan, SVP, Engineering & Product Management, Email Protection bij Barracuda. “Dit rapport onderstreept de kracht van onze aanpak van e-mail security”.

Een gratis exemplaar van The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021-evaluatie is te downloaden van: https://www.barracuda.com/EmailWave/.

Meer informatie over Barracuda’s aanbod  op het gebied van e-mail security is hier te vinden: https://www.barracuda.com/products/totalemailprotection.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-14T10:28:36.000Z Barracuda
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.